Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΟΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ) ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ Blogs ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΚΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ e-mail ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.

ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑ; ΑΝ ΟΧΙ ...ΚΑΗΚΑΤΕ

Βάλθηκαν να μας τρελλάνουν σ' αυτή την πόλη.
Αν ακολουθήσω την πορεία που δείχνει η σήμανση, πρέπει να διαθέτω .... μετροπόντικα για να διασχίσω την πόλη !!!
Δεν βρέθηκε ούτε ένας να τραβήξει επιτέλους το αυτί του εργολάβου, μήπως και "ξυπνήσει" τους εργαζόμενους στο έργο της αποχέτευσης και σεβαστούν τουλάχιστον τη νοημοσύνη μας;
Γιατί κατά τ' άλλα μας έχουν ... γραμμένους κανονικά.

Ο "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Μια φωτογραφία χωρίς σχόλια. Κάπως έτσι θα 'πρεπε να αναδείξουμε το θέμα που απεικονίζεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία.
Καλούμε τους ευαίσθητους με το περιβάλλον της περιοχής μας, να πάρουν επίσημα θέση για το "θάνατο" ενός ακόμα δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Μεγάρων.
Καλούμε το Δασαρχείο Μεγάρων να ενημερώσει το λαό αν είχε δώσει άδεια για την "κατεδάφιση" του δέντρου.
Είχαμε συνηθίσει τους ¨οικολόγους" της πόλης μας να υποβάλουν ενστάσεις, καταγγελίες όταν επρόκειτο να κοπεί κάποιο δέντρο.
Τώρα ... σιωπή !
Δήμαρχε κ. Στρατιώτη, τι έχετε να πείτε;
Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μπερδελή και Μαζιώτη (καθ' ύλην αρμόδιοι) απαντήστε στην καταγγελία μας ... Δεν είναι μόνο ο λόφος Στίκα !