Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Έσκασε βόμβα στη χωματερή Μεγάρων;

Μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων στον Αθηναϊκό αλλά και στον τοπικό τύπο σχετικά με τη χωματερή των Μεγάρων, αλλά και τις αναφορές του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ πριν λίγες μέρες, σήμερα φαίνεται να έσκασε βόμβα στο χώρο.
Η αστυνομία συνέλαβε οδηγό φορτηγού ο οποίος τη νύχτα ξεφόρτωσε (τι άραγε;) στη χωματερή φορτίο που κουβαλούσε με μια νταλίκα, η οποία ανήκει σε συμπολίτη μας !

Το πρώτο ερώτημα είναι γιατί επισκέφθηκε τη χωματερή τη νύχτα και πως κατάφερε και μπήκε στο χώρο; Είχε κλειδιά ή ήταν ανοικτή;
Το δεύτερο ερώτημα έχει να κάνει με το περιεχόμενο της νταλίκας. Στο χώρο βρίσκονται ελεγκτές περιβάλλοντος, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μιλούν για μη αστικά απόβλητα.

Ο αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Μαζιώτης δήλωνε στον τοπικό τύπο οτι όλα είναι υπό έλεγχο στη χωματερή και οι φωτιές που εκδηλώθηκαν τον τελευταίο καιρό (μέσα στη βαρυχειμωνιά) ήταν εμπρησμός και αποσκοπούσαν στο να πλήξουν τη δημοτική αρχή !

Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση και σύντομα θα έχουμε πληρέστερη εικόνα του τι συμβαίνει στην "παράνομη" χωματερή των Μεγάρων.