Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πρόσκληση για το Χορό της Τράτας


Άνοιγμα της ΝΔ προς τα στελέχη και τις ιδέες του Κέντρου!

 (Άρθρο Β. Οικονόμου στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής 29-3-2015)

Το να αναζητά κανείς τις αιτίες μιας εκλογικής ήττας είναι μια υπόθεση πολύ σοβαρή, γόνιμη και δημιουργική. Εάν εντοπιστούν σωστά τα αίτια που οδήγησαν σε μια εκλογική ήττα, υπάρχουν περιθώρια διορθωτικών κινήσεων, νέων πολιτικών οριοθετήσεων και προσαρμογών σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Με επιτυχία συνεχίζει την αγωνιστική του πορεία ο Σ.Γ.Μεγάρων κατακτώντας συνεχώς μετάλλια. Στο  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χαλκίδα από στις 27-29 Μαρτίου, συμμετείχαν πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες από πολλά μέρη της Ελλάδας,  ο σύλλογος κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο αυτή την φορά ήρθε από την αθλήτρια Οικονομοπούλου Μαρία η οποία αγωνίστηκε με σθένος και μαχητικότητα όπου άξια και δίκαια κατέκτησε αυτό το μετάλλιο. Η αθλήτρια του Σ.Γ.Μεγάρων έχει καταφέρει πολλές νίκες και έχει κατακτήσει αρκετά μετάλλια στο παρελθόν, και σίγουρα στο μέλλον θα κατακτήσει ακόμα περισσότερα. Το μετάλλιο αυτό δεν ήρθε τυχαία, δείχνει την σοβαρή εργασία που γίνεται στον σύλλογο με συνέπεια και επαγγελματισμό εδώ και πολλά χρόνια και για αυτό τον λόγο υπάρχουν πολλές διακρίσεις.  Οι προπονητές της αθλήτριας  Στρατούρης Χρήστος (5ο dan )και Κούρσος Μελέτης (7o dan), ο σύλλογος της και όλοι όσοι την υποστηρίζουν την συγχαίρουν θερμά για την επιτυχία της και τις εύχονται πάντα νίκες μικρές και μεγάλες. 

r-TMS:Νέα μέθοδος θεραπείας κατάθλιψης χωρίς φάρμακα σε συνέδριο για την ψυχική υγεία

Η νέα πρωτοποριακή μέθοδος θεραπείας κατάθλιψης χωρίς φάρμακα παρουσιάστηκε στο επιστημονικό κοινό στο 4ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο με θέμα "Ψυχική Υγεία, Τεχνολογία & Τηλεματικές Εφαρμογές", που  πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στην Αθήνα.

Ερώτηση Β.Οικονόμου για τα αποθεματικά των ταμείων

Προς: Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θέμα: Τι συμβαίνει με τα ταμειακά διαθέσιμα των  Ασφαλιστικών Ταμείων;

Κε Υπουργέ,
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δημοσιογράφους σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και από σχετικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο ότι με επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας που φέρει μάλιστα και την υπογραφή σας, έχει ζητηθεί από τα ταμεία να αξιοποιηθούν τα ταμειακά διαθέσιμά τους μέσω του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους. 

Φαήλος Κρανιδιώτης: Φεύγω από τη Νέα Δημοκρατία και προσχωρώ στο ΠΑΣΟΚ

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την Πολιτική επιτροπή , αλλά και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας και να προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ.
 Ο λόγος;
Δείτε τι έγραψε και προκάλεσε καταιγισμό σχολίων

Σκέφτομαι να παραιτηθώ από την Πολιτική Επιτροπή και από μέλος της ΝΔ, για να πάω στο ΠΑΣΟΚ να ψηφίσω Χειμωνά για Βαγγέλη στη θέση του Βαγγέλη αλλά περιμένω και τις εξελίξεις στην Χριστοπιστία και στην Ολυμπιακή Δημοκρατία....
Σημ: Αντί να για ειρωνείες στο ΠΑΣΟΚ , που αναγκαστικά ή όχι, τουλάχιστον προσπαθεί να ανανεωθεί καλό θα ήταν να τον προβληματίσει η εικόνα της ΝΔ καθώς δεν είναι και στα καλύτερά της.