Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημερωτικά δελτία από το Δήμο Μεγαρέων

 Συνάντηση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη με τον Διευθυντή Αστυνομίας Δυτικής Αττικής  Ταξίαρχο κ. Κορδολέμη , σήμερα για τα ζητήματα  ασφάλειας των πολιτών

Σήμερα Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 11 το πρωί, έλαβε χώρα στο Γραφείο του Δημάρχου  κ. Γρηγόρη Σταμούλη στο Δημαρχείο  Μεγάρων,  συνάντηση και συζήτηση με τον Διευθυντή της  Ελληνικής Αστυνομίας  Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο κ. Κορδολέμη, για ζητήματα Ασφάλειας και παραβατικότητας,  που εδώ και καιρό βρίσκονται στην επικαιρότητα και απασχολούν  το Δήμο, τους φορείς και όλους τους πολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης αμέσως μετά τη συνάντηση,  που διήρκεσε περίπου μία ώρα δήλωσε:

Η Γιάννα Ρήγα για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ στους παιδικούς σταθμούς

Νέο ρεκόρ επιδοτούμενων θέσεων μέσω του ΕΣΠΑ στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

 Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του ΕΣΠΑ επιφύλαξε μια μεγάλη επιτυχία για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς καθώς φέτος, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ακόμη περισσότερες επιδοτούμενες θέσεις, ώστε να καλυφθούν οι συνεχώς διογκούμενες ανάγκες των συμπολιτών μας λόγω της οικονομικής κρίσης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο των πολεμικών τεχνών και κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για αυτοπροστασία δημιουργεί και την φετινή σαιζόν τμήμα αυτοάμυνας για άνδρες και γυναίκες. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2296083060, 6977146760 και 6974132239. Τέλος οι εγγραφές στα τμήματα Taekwondo και Kick Boxing συνεχίζονται κανονικά για ηλικίες από 3,5 χρονών και άνω με μια δωρεάν δοκιμαστική εβδομάδα.


Πως σχολίασαν το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΣ 
Λίγες μόνο εβδομάδες προεκλογικού αγώνα. Δύσκολου. Και με την στυφή γεύση της διάσπασης του κόμματός μας. Με τις απλουστεύσεις και τα κάλπικα συνθήματα ένθεν κακείθεν. Ένα αποτέλεσμα απαιτητικό. Όπως είναι πάντα τα αποτελέσματα των εκλογών. Ευχαριστούμε. Και προσωπικά, ευχαριστώ θερμά. Ξανά στη Βουλή με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής. Δουλειά τώρα. Τρέξιμο και αγώνα. (Όπως¨ κάναμε πάντα και όταν ήμασταν εκτός βουλής). Δουλειά, τρέξιμο κι αγώνα!  Μαζί θα προχωρήσουμε λοιπόν. Με τον λαό μπροστά, δε δείχνει τις ανάγκες του, να μας υποδεικνύει  το δρόμο, να απαιτεί, να κατακτά και να προοδεύει!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ
Οι Κασσάνδρες και οι Ερινύες διαψεύστηκαν, ο Ελληνικός λαός έβγαλε κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Η διάσπαση της αριστεράς δεν πέτυχε. Η πρώτη αριστερή κυβέρνηση συνεχίζει τη πορεία της.  Η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού πρέπει να γίνει σεβαστή.. 

Η καλοκαιρινή γιορτή του ΖΑΧΟΥΛΗ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΖΑΧΟΥΛΗΣ» ΜΕΓΑΡΩΝ πιστός στην παράδοση πραγµατοποίησε την καθιερωµένη καλοκαιρινή γιορτή «ΖΑΧΟΥΛΗΣ 2015». Το έθιµο λέει ότι το πρώτο Σάββατο του Σεπτεµβρίου στα γραφεία του συλλόγου, γίνεται η καλοκαιρινή γιορτή από τους κατοίκους και τους φίλους της περιοχής, για να αποχαιρετίσουν το καλοκαίρι. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερµά όλους τους παρευρισκόµενους για την επιτυχηµένη γιορτή και προσκαλεί όλους όσους κατοικούν και αγαπούν τον Ζάχουλη Μεγάρων, να έρθουν στην επόµενη καλοκαιρινή γιορτή το 2016.