Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Με λίγα λόγια και πολλές εικόνες - Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων 2015



Ο "Συντονιστικός Φορέας Προστασίας Βουρκαρίου" ήταν εκεί



Το Φεστιβάλ Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. & Α.Υ. 2015 έλαβε χώρα στις 26 & 27 Μαΐου 2015 στον πολύ άνετο χώρο του βιομηχανικου κτιρίου της Ελαιουργικής στην Ελευσίνα. Το φεστιβάλ συνδιοργανώθηκε από τις Υπ/νους Σχολικών ΔραστηριοτήτωνΑλεξάνδρα Τσίγκου (Υπ/νη Π.Ε.), Γωγώ Σταματοπούλου (Υπ/νη Α.Υ.) και τον Δήμο της Ελευσίνας.

Η "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Σε χρονικό διάστημα οκτώ (8) μηνών το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ», τα συνεργεία πρασίνου και οι Τεχνικές Υπηρεσίες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής  έχουν επιδοθεί σε ένα «τιτάνιο» αγώνα, προκειμένου όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας να είναι σύγχρονες και ασφαλείς για τους αθλούμενους και  τους θεατές και να πληρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την αδειοδότησή τους από την πολιτεία για την περαιτέρω αξιοποίησή τους.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα Β. Οικονόμου

Θέμα: Αποκατάσταση της ασφαλιστικής αδικίας που προκάλεσε ο Ν.3865/2010 στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που εισήχθησαν τα έτη 1990 έως 1992.

Κύριε Υπουργέ,
Με την ψήφιση του Νόμου 3865/2010 διαμορφώθηκε το νέο ασφαλιστικό καθεστώς για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αυξάνοντας τα έτη παραμονής τους στα 40 έτη (35 πραγματικά και 5 πλασματικά). Λόγω της μεγάλης χρονικής αύξησης που αποφασίστηκε, ορθώς ο νομοθέτης όρισε μια αναλογική μεταβατική περίοδο προσαρμογής για υπηρεσιακούς, κοινωνικούς και ηθικούς λόγους. 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελλάδα το πρώτο μη ιδρυτικό-μέλος των BRICS – Οριστικά στα 3 δισ. ευρώ η προκαταβολή για τον Greek Stream! (UPD)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται από την Αγία Πετρούπολη και αλλάζουν όλα τα μέχρι τώρα δεδομένα στην παγκόσμια ισορροπία ισχύος! Η ελλάδα θα είναι το πρώτο μη ιδρυτικό μέλος των BRICS!
Στο θέμα της ένταξης της Ελλάδας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS επανήλθε ο υπουργός Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, με δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik.
«Τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο των προκαταρκτικών συζητήσεων προκειμένου να ενταχθούμε στη Νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα των BRICS ώστε η Ελλάδα μόλις ξεκινήσει να λειτουργεί η τράπεζα να γίνει ισότιμo μέλος. Θα είμαστε ένα από τα πρώτα μη ιδρυτικά μέλη» αναφέρει ο κ. Λαφαζάνης.