Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Τουρνουά 3Χ3


Αύριο όλοι στο Σύνταγμα


Γιορτή παιδικού σταθμού στη Ν.Πέραμο


Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «8ο Τουρνουά ακαδημιών Ποδοσφαίρου Νέας Περάμου» που συνδιοργάνωσαν ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Νέας Περάμου με το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» το Σαββάτο 13 Ιουνίου 2015 στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Νέας Περάμου.
Στόχος του τουρνουά είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να διασκεδάσουν-ψυχαγωγηθούν συνυπάρχοντας φιλικά σε ένα τουρνουά για την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθε.
Οι θεατές απόλαυσαν το θέαμα που προσέφεραν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές (γεννημένοι τα έτη 2004–2011) του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Νέας Περάμου, του Βύζαντα Μεγάρων, του Megara Sports Club και του Play Park και χειροκρότησαν τις προσπάθειές τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ

20 ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ Juniors Day Cup Taekwondo

Το παιδικό τμήμα του συλλόγου το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μάνδρας συμμετείχε σε μια πολύ επιτυχημένη αγωνιστική συνάντηση το Juniors Day Cup Taekwondo.  Συνολικά 20 μικροί αθλητές και μικρές αθλήτριες μας αγωνίστηκαν με πάθος αποκτώντας πολλές αγωνιστικές εμπειρίες στο  Ταεκβοντο που τόσο πολύ αγαπούν και έμειναν όλοι ενθουσιασμένη με αυτή την εμπειρία. 
 Επίσης απέσπασαν το χειροκρότημα του κοινού για την προσπάθεια τους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και βραβεύτηκαν όλοι με δίπλωμα και μετάλλιο. Οι προπονητές τους  Στρατούρης Χρήστος (5ο dan )και Κούρσος Μελέτης (7o dan) συγχαίρουν όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και  ευχαριστούν πολύ τον δάσκαλο κ.Τζηδιμόπουλο Κων/νο και τις κόρες του Ειρήνη και Λίτσα για την επιτυχημένη διοργάνωση του  Juniors Day Cup Taekwondo.

Σύλλογος ΝΗΡΕΑΣ

Οι επιδείξεις του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:45 στο Ποδοσφαιρικό γήπεδο Νέας Περάμου σ’ ένα υπερθέαμα από πρωταθλήτριες, αθλητές και αθλήτριες, υποσχόμενοι να σας αφήσουν αξέχαστες εντυπώσεις.
Αρχικά θα υπάρξουν χορευτικά από όλα τα τμήματα του συλλόγου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν βραβεύσεις και απονομές μεταλλίων.

Την εκδήλωση θα κλείσει η πρωταθλήτρια του συλλόγου και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ενόργανης Γυμναστικής, Σίμου Μαρία, σε ένα ατομικό show στη δοκό ισορροπίας με πλούσια φωτιστικά εφέ.

Την επιμέλεια των επιδείξεων θα έχουν:
- Η αρχιπροπονήτρια:
- κα. Τσεγκέλη Σοφία
και οι προπονητές:
- κ. Τούγκας Παναγιώτης
- κα. Δεληγιάννη Κωνσταντίνα
- κα. Γεωργία
- κα. Λιναρδή Εύα


Η επιβράβευση των παιδιών είναι η παρουσία όλων μας!

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Β.Οικονόμου

Προς: Υπουργό Εθνικής Άμυνας


Θέμα: Αποκατάσταση της ασφαλιστικής αδικίας που προκάλεσε ο Ν.3865/2010 στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που εισήχθησαν τα έτη 1990 έως 1992.

Κύριε Υπουργέ,
Με την ψήφιση του Νόμου 3865/2010 διαμορφώθηκε το νέο ασφαλιστικό καθεστώς για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αυξάνοντας τα έτη παραμονής τους στα 40 έτη (35 πραγματικά και 5 πλασματικά). Λόγω της μεγάλης χρονικής αύξησης που αποφασίστηκε, ορθώς ο νομοθέτης όρισε μια αναλογική μεταβατική περίοδο προσαρμογής για υπηρεσιακούς, κοινωνικούς και ηθικούς λόγους. Η περίοδος αυτή συνεπαγόταν την προσθήκη ενάμισι έτους παραμονής στην πραγματική στρατιωτική υπηρεσία, ανά έτος, από τους καταταγέντες από το 1986 μέχρι το 1989, πλέον της 25ετίας. 

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ για το δάνειο που ζητά ο Σταμούλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κόλαφος οι παρατηρήσεις της Επιτροπής Διαβούλευσης για τα ελλείμματα των προηγουμένων διοικήσεων και την αναγκαία δανειακή σύμβαση
Κατά την συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης της 15ης Ιουνίου 2015, τα Μέλη της Επιτροπής και οι πολίτες στηλίτευσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ανεπάρκεια και την κακοδιαχείριση όσων προηγουμένων διοικήσεων, δημιούργησαν ελλείμματα στον Δήμο.
Παράλληλα, αντιλαμβανόμενοι τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τον τόπο, κανείς από τα Μέλη της Επιτροπής και τους πολίτες δεν τοποθετήθηκε αρνητικά στο ερώτημα που έθεσε ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, για την δανειακή σύμβαση που είναι υποχρεωμένος να συνάψει ο Δήμος, ώστε να αποφευχθούν οι τραγικές συνέπειες που έχουν επιφέρει τα ελλείμματα αυτά, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2014, δηλαδή επί διοικήσεως του κ. Μαρινάκη.

Νέα του ΕΥΚΛΕΙΔΗ


Ηρόδωρος για το Κοινωνικό Φαρμακείο

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ- ΣΤΗΡΙΖΩ- ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ
(ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ)

Το Κ.Α.Π.Η. Μεγάρων του Ν.Π.Δ.Δ.  Κοιν. Αλληλεγγύης και Αθλητισμού ‘’ΗΡΟΔΩΡΟΣ’’, στηρίζει το Κοινωνικό Φαρμακείο (δομή κοιν. Αλληλεγγύης) της Δ/νσης Κοιν. Προστασίας Δήμου Μεγαρέων.
Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. –άνθρωποι τρίτης ηλικίας- δείχνουν την κοινωνική τους ευαισθησία, φέρνοντας καθημερινά φάρμακα αλλά και φαρμακευτικό υλικό για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας, με προβλήματα υγείας.
Η συλλογή γίνεται σε ειδικό διαμορφωμένο κουτί,  το οποίο έχει τοποθετηθεί στην αίθουσα των μελών.

Με πρωτοβουλία της Κοινωνικού Λειτουργού κας Ελένης Ταντσιοπούλου, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της επιτροπής των μελών κ. Β. Γκινόπουλο το πρόγραμμα κοινωνικού χαρακτήρα ξεκίνησε στις 29/5/2015 και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.

Ο ΚΟΥΡΟΣ για την αιμοδοσία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
  Καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενη επίδοση τόσο σε προσέλευση όσο και σε τελικό αποτέλεσμα, πραγματοποιήθηκε η 12η εθελοντική αιμοδοσία την περασμένη Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων. Το προσωπικό του αντικαρκινικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» εργάστηκε για άλλη μια φορά αδιάκοπα υποδεχόμενο όλους όσους ήρθαν με χαρά να προσφέρουν το αίμα τους για να σώσουν μια ζωή.
  Περισυλλέχθηκαν 85 μονάδες αίματος από τους 98 αιμοδότες που προσήλθαν έχοντας περίσσια υπομονή.