Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Σε ισχύ το «νοικοκύρεμα» στους δήμους


Άμεσα τίθεται σε ισχύ το ειδικό πρόγραμμα εξυγίανσης των υπερχρεωμένων δήμων, για την περίοδο 2012-2014.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος προβλέπουν τις μετακινήσεις προσωπικού σε φορείς του δημοσίου και ΟΤΑ, καθώς και την απαγόρευση προσλήψεων ή και συμβάσεων εργασίας.
Το ειδικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους κανόνες της πιστοληπτικής πολιτικής, τα μέτρα ελέγχου εσόδων, δαπανών και παρέχει το πλαίσιο για την ορθολογική διαχείριση των ΟΤΑ, για την εξάλειψη του προβλήματος της υπερχρέωσής τους, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, το οποίο δεν μπορεί να ξεπερνά τη μία δημοτική περίοδο.

Φυντάνης: «Εμείς δεν έχουμε Κούγια»

πηγή: onsports.gr

Φυντάνης: «Εμείς δεν έχουμε Κούγια»
Ο προπονητής του Βύζαντα Μεγάρων, Ηλίας Φυντάνης στάθηκε στη διαιτησία μετά την ήττα (1-2) α
Στο πέναλτι που δεν δόθηκε στο 19’ σε χέρι του Πέτρου στάθηκε ο τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων, Ηλίας Φυντάνης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πιερικό. Αρχικά δήλωσε: «Αν αρχίσω να λέω για τη διαιτησία θα τελειώσω αύριο. Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε Κούγια να αρχίσει να τον τρέχει και να τον κυνηγά για δύο μήνες. Ξέραμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε παίξει τον Πιερικό πολλές φορές και η ομάδα της Κατερίνης δεν είχε χάσει ποτέ. Μπορώ να ξεκινήσω από τη φάση του πέναλτι στο 24ο λεπτό. Συνεχίζω με όσα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήμασταν εμείς που πιέζαμε και παρόλα αυτά μας άφησε με δέκα παίκτες και δεχθήκαμε πέντε κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη. Ο Μπέριος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη για επιθετικό φάουλ».
Ο Φυντάνης, πάντως, μάλλον δεν ήταν σωστά ενημερωμένος, αφού ο Γκράνας είχε σφυρίξει μόλις ένα ματς του Πιερικού, πέρυσι, στο 2-2 με την Καλλιθέα εντός έδρας.
Μιλώντας για το αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής του Βύζαντα είπε: «Τα δύο γκολ προήλθαν από παιδικά λάθη. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τέτοια γκολ, τα κάναμε τα λάθη και τιμωρηθήκαμε με δύο γκολ. Δεν μπορώ να τα συγχωρήσω ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Ο Πιερικός είναι καλή ομάδα, έχει καλό σύνολο και θα πρωταγωνιστήσει. Σίγουρα θα είναι μέσα στην εξάδα. Εμείς πιέσαμε πολύ για να πάρουμε κάτι από το ματς και αναγκάσαμε τον αντίπαλο μας να κάνει καθυστερήσεις μετά το 80’ και καλά έκανε γα να κρατήσει το αποτέλεσμα.
Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς, δεν έχουμε βάθος και θέλουμε ενίσχυση τον Δεκέμβριο και βοήθεια από τους τοπικούς φορείς. Είναι άθλος που κάποιοι άνθρωποι βρέθηκαν για να τρέξουν αυτή την ομάδα και να κατέβει στο πρωτάθλημα. Αν δεν υπάρχει όμως στήριξη από όλους θα δημιουργηθούν μεγαλύτερα προβλήματα από όσα αντιμετωπίζουμε τώρα».
Σε ερώτηση για την αλλαγή τερματοφύλακα στο ημίχρονο, απάντησε: «Η αντικατάσταση του Κοτταρά ήταν δική μου επιλογή. Δεν ξεκίνησε ο μικρός γιατί δεν ήταν σίγουρος πως μπορούσε να αγωνιστεί. Μπήκε την Πέμπτη στην προπόνηση και περίμενα μέχρι και την τελευταία στιγμή, αλλά δεν ήταν αισθανόταν εντάξει. Δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση ο Κοτταράς μετά το γκολ που δέχθηκε και για αυτό βγήκε. Αλλάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την κλειστή άμυνα του Πιερικού. Αν πάρετε τις συνθέσεις θα δείτε πως ο Πιερικός έχει παίκτες που έχουν εμπειρίες. Πρέπει να γρήγορα να ενισχυθούμε με μεταγραφές, αλλά και από τους τοπικούς φορείς».

"Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ"


ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕΓΑΡΩΝ 'ΘΥΡΑ 4', καταδικάζει την σφαγιαστική-ντροπιαστική και μεμένος εναντίον του Βύζα διαιτησία του κ.Γκράνα και των βοηθών του Σαββόγλου και Χατζημωυσιάδη(Συνδέσμου Ξάνθης), στον σημερινό αγώνα με τον Πιερικό.

Τέτοιες διαιτησίες αποδεικνύουν περίτρανα για ποιο λόγο ο φίλαθλος κόσμος έχει αποστραφεί από το ποδόσφαιρο και τα Ελληνικά γήπεδα.

Φαίνεται ότι ο Βύζας που επιστρέφει έπειτα από 28 χρόνια στην Β’εθνική (Football League), μπήκε στο μάτι  των γνωστών-άγνωστων της Ελληνικής διαιτησίας που μόνο την αξιοκρατία δεν επιδιώκουν παρά μόνο την ενίσχυση του παρασκήνιου και των εκφραστών αυτού.

Συγκεκριμένα, όπως είδε όλος ο φίλαθλος κόσμος το 1ο γκόλ του Πιερικού στο 29’ ήταν από ελεγχόμενη θέση οφ-σάιντ, το πέναλντι που δεν δόθηκε στην ανατροπή του Σανόκο στην μικρή περιοχή ήταν κάτι παραπάνω από καταφανέστατο, και η αποβολή του Μπέριου στο σημείο που ο Βύζας πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση ήταν πέρα για πέρα άδικη, καθώς είχε προηγηθεί φάουλ στον Μωυσίδη έξω από την περιοχή του Πιερικού, συνεπώς η φάση της αποβολής θεωρείται ως μη γενόμενη.

Εμείς, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ όλοι την διαιτητική τριάδα του σημερινού αγώνα, ζητώντας την παραπομπή τους στα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ, καθώς και την εξαίρεση τους από όλους τους αγώνες του Βύζαντα εώς το τέλος του πρωταθλήματος. Ηθική μας επιβεβαίωση τα λόγια του παρατηρητή μετά το τέλος του αγώνα στον κόσμο των Μεγάρων:‘’Θα τον παραπέμψω στα αρμόδια όργανα αύριο, αλλοίωσε το αποτέλεσμα’’!

Τέλος, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τους 3.000 οπαδούς του Βύζαντα που έδωσαν βροντερό παρών στο Δημ.Γήπεδο των Μεγάρων και έδειξαν έμπρακτα για ακόμα μία φορά ότι είναι ο 12ος παίχτης της ομάδας μας.

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ τους ποδοσφαιριστές του Βύζαντα, για την σημερινή τους εμφάνιση, για εμάς είναι οι ηθικοί νικητές της σημερινής αναμέτρησης. Να ξέρουν πως θα είμαστε στο πλευρό τους, μέχρι το τέλος!

Από  τα Μέγαρα, στέλνουμε το εξής μήνυμα εν όψει της συνέχειας:

OI ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΒΥΖΑΝΤΟΣ 'ΘΥΡΑ 4'
06.11.2011

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ..ΑΝΑΤΡΟΠΩΝ- ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΟΡΝΤΟΡ!


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ"
ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ! ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ME ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
www.oxdiodia.gr
www.denplironodenplirono.com

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ-ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!

Ένα πεινασμένο στόμα

Η Λένα Διβάνη είναι προσκεκλημένη της Ομάδας Βιβλίου του Εργαστηρίου στην παρουσίαση του βιβλίου της "Ένα πεινασμένο στόμα".

Την παρουσίαση θα κάνει ο Θανάσης Βαβλίδας.
Συμμετέχουν Η Μαρίνα Τσουρέ στο τραγούδι και ο Δημήτρης Ανδρώνης στο πιάνο.
 
Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 - 19:30
Θριάσιος Μουσική Σχολή
Δραγούμη 31 - Παραλία Ελευσίνας
(Πεζόδρομος ΙΚΑ)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ