Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Δήλωση Γιώργου Πάντζα για τον υπόγειο και βρώμικο πόλεμο που δέχεται η χώρα

«Αυτή την στιγμή οργανωμένα συμφέροντα τοκογλύφων, η τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού, απατεώνες και κλέφτες που καταλήστεψαν τον ελληνικό λαό, με την βοήθεια κάποιων πολιτικάντηδων και δημοσιογραφίσκων έχουν κηρύξει έναν βρώμικο πόλεμο στην πατρίδα μας και παροτρύνουν - τρομοκρατούν τον κόσμο να πάρει τα λεφτά του από τις τράπεζες..
Όλοι αυτοί οι τρομολάγνοι, οι σύγχρονοι εφιάλτες, που κατέστρεψαν τη χώρα έχουν συνασπιστεί και συσπειρωθεί εναντίον του ελληνικού λαού και της χώρας.
Σταθείτε όρθιοι και πολεμήστε τους…»


«Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς..»
«Όλοι οι δήθεν φίλοι μας στην ΕΕ, μας έχουν ταράξει στα τελεσίγραφα, ζητώντας την παράδοσή μας. Καμιά 10ριά μόνο τον τελευταίο μήνα…
Και εμείς τόσα χρόνια τα είχαμε με τον Μουσολίνι, που μας είχε στείλει μόνο ένα..
Άμα έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις τους εχθρούς..»

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Γ.ΜΕΓΑΡΩΝ

0 Σ.Γ.ΜΕΓΑΡΩΝ την Παρασκευή 26 Ιουνίου όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιήσει την Καλοκαιρινή Εκδήλωση του με σκοπό την απονομή ζωνών, εκτέλεση εντυπωσιακών επιδείξεων και τέλος την βράβευση όλων των αθλητών και αθλητριών του με  μετάλλιο. Στα πλαίσια αυτής της γιορτής  θα αναδειχθεί το πλούσιο αθλητικό έργο του συλλόγου και θα πραγματοποιηθεί  ανασκόπηση της επιτυχημένης σαιζόν που έκλυσε με πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Η εκδήλωση θα λάβει μέρος στον παιδότοπο ΄ Kids in Action ΄ στον δρόμο της Πάχης (έναντι στρατοπέδου) στις 9:00 μ.μ.  (Ο σύλλογος θα παραμείνει ανοικτός όλο το Καλοκαίρι εκτός από 14-21/8).

Ταξίδι στην Καππαδοκία

Τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσώπησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αττικής Πάνος Σκουρολιάκος στο Προσκυνηματικό ταξίδι  στην Καππαδοκία, του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με την Ομοσπονδία Καππαδοκικών Σωματείων.
Στον εσπερινό που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος Γούρδονος (Hamamli)  της Νίγδης, ο κ. Σκουρολιάκος μετέφερε τους χαιρετισμούς και την νοερή παρουσία της Βουλής των Ελλήνων, των Βουλευτών, και της Προέδρου προς τον Πατριάρχη αλλά και τους Καππαδόκες που τον ακολούθησαν σ’ αυτό το ταξίδι.
Στην λειτουργία που έγινε στον ιερό Ναό Ισοδείων Θεοτόκου στο Ανακού (Kaymakli) ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανταπέδωσε, στέλνοντας τις ευχές του σε όλους ανεξαιρέτως Βουλευτές του Κοινοβουλίου και στην Πρόεδρο του. Κάθε χρόνο ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι απόγονοι των ξεριζωμένων Καππαδοκιτών  τελούν λειτουργίες σε κάποιους από τους πολλούς ερειπωμένους πια Ναούς της Καππαδοκίας. Οι δύο εκκλησίες στα χωριά Γούρδονος και Ανακού λειτούργησαν ξανά, για πρώτη φορά μετά από 90 χρόνια. 

Αφιέρωμα στον Τσιτσάνη


Γιορτή του 3ου Παιδικού Σταθμού


Γιορτή 1ου Παιδικού Σταθμού


Διάλεξη του δρ. Αντώνη Καρβούνη

Εχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε την Τετάρτη 24 Ιουνίου  2015,
 ώρα 11 π.μ.  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου
στο Δημαρχείο Μεγάρων, ( Χρ. Μωραϊτου & Γ. Μαυρουκάκη )
 στην ΔΙΑΛΕΞΗ του  Δρ.  ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΗ,
 Στελέχους του Τμήματος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων
του Υπουργείου Εσωτερικών,  με θέμα: «Δελτίο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης».


                                                                                                 ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  Ι.ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ
                                                                                                   ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ