Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Για τον ... πικραμένο Λευτέρη

Με ιδιαίτερα έντονη οσμή φαρισαϊσμού ο διαχειριστής του Megara-Press προσπαθεί να προβάλει και να αναδείξει ως μέγα θέμα, το μένος γνωστού συμπολίτη μας, ο οποίος προφανώς έστειλε επιστολή στον τοπικό τύπο, γύρω απο γεγονότα που ισχυρίζεται οτι έλαβαν χώρα πριν απο 7 περίπου χρόνια, στο γραφείο πολιτικού άνδρα που σήμερα δεν βρίσκεται αναμεσά μας.
Είναι εμφανής η δίψα του διαχειριστή να βγάλει κάποια απωθημένα του απέναντι σε μια ομάδα ανθρώπων, που πιθανότατα δεν τον εκφράζουν πολιτικά, οπότε θεωρεί τα όσα αναφέρονται στην επιστολή συνταρακτικά!
Ποια είναι η αξία όσων αναφέρονται;
Ποιος εγγυάται την ορθότητα αυτών;
Γιατί δεν τα έγραφε ο επιστολογράφος όταν ήταν εν ζωή ο κ. Γ. Καστάνης-Λιάντρος;
Ποια η σημερινή κομματική και πολιτική θέση του επιστολογράφου;
Πολύ καλά έκαναν όσες εφημερίδες δεν δημοσίευσαν την επιστολή και έτσι πρέπει να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τα blogs οφείλουν να διατηρούν μια πολιτική θέση που να προβάλει μεν τις θέσεις όλων, αλλά να αναδεικνύει αξίες που σιγά- σιγά εκλείπουν απο την πολιτική μας ζωή, και όχι να δίνουν βήμα στον κάθε πικραμένο όταν κάτι θυμηθεί μετά απο τόσα χρόνια.
Η πορεία του καθενός καταγράφεται απο την ιστορία και δεν μπορεί κανένας να την αμφισβητήσει.
Τα όσα γράφει ο επιστολογράφος στο κείμενο του, προσπαθώντας να απαξιώσει μια μερίδα ανθρώπων, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί ενόχλησαν και απασχόλησαν τον ίδιο αφού είναι μια ασήμαντη μονάδα στα πολιτικά δρώμενα.
Η μόνη προσφορά του στον τόπο μας, μπορεί να αναζητηθεί μόνο στην περίοδο που κουβαλούσε στο γήπεδο το φορείο για τους τραυματισμένους παίκτες.
Μέχρι εκεί!