Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ (THE FINAL SOLUTION) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης

Υποτίθεται πως βιώνουμε τη κατάρρευση ενός αποτυχημένου κοινωνικού μοντέλου το οποίο δημιουργήθηκε από την εφαρμογή ενός επί δεκαετίες λανθασμένου μοντέλου διακυβέρνησης, με την υιοθέτηση λανθασμένων πολιτικών οικονομικού μίγματος.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής τέτοιων μοντέλων επί δεκαετίες στη χώρα είναι πλέον αδιαμφισβήτητα αρνητικά.

Η χώρα βαδίζει φορτωμένη ένα υπέρογκο χρέος, με την οικονομία της χειμαζόμενη από την ύφεση ,με στρατιές ανέργων και νεόπτωχων , με μεγάλα κομμάτια του κοινωνικού ιστού της χώρας σε πλήρη σύγχυση αλλά συνάμα και με μια πρωτόγνωρη ταυτόχρονη άρνηση εφαρμογής πραγματικών μεταρρυθμίσεων – τομών απόλυτα αναγκαίων για την ανασυγκρότηση. Την ίδια στιγμή υπάρχουν ακόμη τμήματα πληθυσμού, τα οποία ...


Έλαμψε ο Παπαγιάννης στο Ευρωμπάσκετ παίδων

Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Παίδων στο μπάσκετ και χρυσές οι υποσχέσεις της για το μέλλον

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φύλαγε για το τέλος η Εθνική Παίδων, η οποία επικράτησε με...78-50 της Ιταλίας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Οι διεθνείς, έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, παίρνοντας από το ξεκίνημα κιόλας του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν ποτέ. Η Εθνική τελείωσε το παιχνίδι με 61,4% στα δίποντα, έλεγξε απόλυτα τα ριμπάουντ (53-34), ενώ είχε 10 τάπες, έναντι καμίας της Ιταλίας.
Κορυφαίος για το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη ήταν ο Παπαγιάννης, που πέτυχε 22 πόντους, ενώ μάζεψε και 11 ριμπάουντ.

attacktv.gr