Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Την Τετάρτη 18/2 στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ανοιχτή γενική συνέλευση της Δημοτικής  παράταξης ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ που είχε ως στόχο να εξαχθούν  οι πρώτες εκλογοαπολογιστικές διαπιστώσεις του συνδυασμού , να εκλέγει νέα Διοικούσα Επιτροπή καθώς και τον μελλοντικό προγραμματισμό δράσης της παράταξης.
Έπειτα από έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο με  όλα τα δημοκρατικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον συνδυασμό μας, εκτιμούμε ότι βγήκαν όλα εκείνα τα απαραιτήτως χρήσιμα συμπεράσματα, που εμπλουτιστήκαν από την κριτική και τις προτάσεις των φίλων της παράταξης.
 Η νέα Δ.Ε  που πρόεκυψε ομόφωνα από την γενική μας συνέλευση δεσμεύεται πια να δώσει νέα ώθηση στους ‘’ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ’’ που μέσα από μια προγραμματική, εποικοδομητική αντιπολίτευση ,θα δυναμώσουν την φωνή όλων των συμπολιτών μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους κοινωνικούς αγώνες.


Το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» 

Κτηνοτρόφοι & Κοινωνική Οικονομία στο Μενίδι

Αποκριάτικο πάρτι του ΟΡΣΙΠΠΟΥΤην Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ο Α.Σ.  Μεγάρων "Όρσιππος" πραγματοποίησε το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτυ στην έδρα της σχολής στην   πλατεία Σωτήρος.  Οι μικροί μαθητές Ταεκβοντό και Χαπκίντο διασκέδασαν με την ψυχή τους και έπειτα ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας της σχολής.