Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Κάθαρση στην παράγκα των τραπεζιτών! Όλη η αλήθεια για τη διαφωνία κυβέρνησης-τρόικας

Λυσσαλέα αντίδραση των χρεοκοπημένων τραπεζιτών στην προσπάθεια πραγματικής αναδιάρθρωσης του τραπεζικού συστήματος και κατάργησης της διαπλοκής με ΜΜΕ και πολιτικούς

Προϋπόθεση για την ανάκαμψη της οικονομίας η πλήρης εξυγίανση των τραπεζών και η απομάκρυνση των χρεοκοπημένων διοικήσεων

Το μεγαλύτερο και κρισιμότερο στοίχημα από τότε που η Ελλάδα υπήχθη σε καθεστώς τριμερούς εποπτείας και μηχανισμού δανειοδοτικής στήριξης παίζεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει όχι μόνο την παρούσα επιθεώρηση από τους ελεγκτές της τρόικας , ούτε μόνο την εκτέλεση της δόσης.

Αλλαγή της Πολιτικής στον οικονομικό και θεσμικό τομέα ζήτησε ο Γιάννης Σγουρός από το βήμα της 6ης Διάσκεψης της ΕτΠ

Στην ομιλία του κατά την εναρκτήρια συνεδρία της 6ης Ευρωπαϊκής Διάσκεψης των Περιφερειών και των Πόλεων, που διεξάγεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο Περιφερειάρχης Αττικής και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Επιτροπή των Περιφερειών Γιάννης Σγουρός τόνισε ιδιαιτέρως την ανάγκη αλλαγής πολιτικής τόσο στον οικονομικό όσο και στο θεσμικό τομέα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ολόκληρη η εισήγηση του  κ. Σγουρού: Κύριε Πρόεδρε της Επιτροπής των Περιφερειών, Αγαπητά μέλη της Επιτροπής των Περιφερειών, Αξιότιμοι προσκεκλημένοι, Κυρίες και κύριοι, Η διάσκεψη Κορυφής των Περιφερειών και των Πόλεων της Ευρώπης, ξεκινά σήμερα τις εργασίες της, εδώ στην Αθήνα. Σας υποδεχόμαστε με χαρά και σας καλωσορίζουμε όλους. 

«Χρυσός» ο Φιλιππίδης στο Παγκόσμιου κλειστού στίβου

Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Σόποτ της Πολωνίας. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.80μ και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα μια σπουδαία διάκριση.

«Έκανα χαρούμενος πολλούς Ελληνες»