Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ,κάλεσε στη σύσκεψη που είχε προκαλέσει ο δήμαρχος κύριος Σταμούλης για τα τοπικά προβλήματα της πόλης μας,τον επικεφαλής των ενεργών πολιτών κύριο Ιωάννη Μιχάλαρο και τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου.
Ο κύριος Μιχάλαρος ενημέρωσε τον κ.Δραγασάκη για την κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου και τον κάλεσε να παρέμβει προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα της περιοχής μας και ειδικά το οικονομικό που ταλανίζει το δήμο και είναι η αιτία που δεν έχει εγκριθεί ο προυπολογισμός.

Ερώτηση Β.Οικονόμου για τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων

Προς: Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Θέμα: Πορεία Τακτικών Εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων
Κύριε Υπουργέ,
Τα κρίσιμα ζητήματα του Ασφαλιστικού, των συντάξεων και των παροχών των ταμείων είναι σε άμεση σχέση με την οικονομική ισορροπία των οργανισμών και την ομαλή χρηματοδότησή τους από το κράτος. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το Κοινοβούλιο  και για την Ελληνική Κοινωνία,  να γνωρίζουμε την ακριβή εικόνα των οικονομικών των ταμείων. Κατόπιν αυτών
Ερωτάστε:
1.    Με βάση τα στοιχεία του α΄ τετραμήνου του 2015 ποια είναι η πορεία των Τακτικών Εσόδων

α.   από εισφορές;
β.   από Κρατική Χρηματοδότηση;

2.    Ανά ταμείο,  ποια είναι τα προϋπολογισθέντα έσοδα τετραμήνου και ποια τα πραγματοποιηθέντα;


3.    Ανά ταμείο, ποια είναι τα αντίστοιχα έξοδα; 

Ερωτήσεις του Β.Οικονόμου για το ατύχημα στα ΕΛ.ΠΕ.

Προς: Υπουργό Εργασίας

Θέμα: Έλεγχοι στους εργασιακούς χώρους για την πρόληψη ατυχημάτων όπως αυτού της 8ης Μαΐου στα Ελληνικά Πετρέλαια

Κύριε Υπουργέ,
σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας, εγείρονται σημαντικά ερωτήματα αναφορικά με το ατύχημα στα διυλιστήρια του Ασπροπύργου των Ελληνικών Πετρελαίων, την 8η Μαΐου που είχε αποτέλεσμα την απώλεια 3 εργαζομένων.

Ντροπή σας κε Μαρινάκη, πόσα ψέματα ακόμη θα δημοσιεύσετε;

Είναι τόσο μεγάλο το μένος και η εκδικητικότητα του τέως Δημάρχου και της "αυλής" του, για την ήττα τους στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, που έχουν χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα και "αυτοκτονούν πολιτικά και ηθικά" με τα ψέματα που δημοσιεύουν, τα οποία φυσικά τους γυρίζουν πίσω, σαν μπούμερανγκ.
Με αφορμή λοιπόν το νέο, κατάπτυστο Δελτίο Τύπου από τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου, ξεγυμνώνουμε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ τα ψεύδη και την απόλυτη στρέβλωση της πραγματικότητας και παρουσιάζουμε τα επίσημα στοιχεία για τις "απλήρωτες" οφειλές του Δήμου προς τον ΟΤΕ και την υποτιθέμενη διακοπή των τηλεφωνικών γραμμών του Δήμου για 2 ημέρες:

ΣΕ 4 ΤΕΛΙΚΟΥΣ Η ΤΑΡΝΑΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στη Μίκρα Θεσσαλονίκης που συμμετείχε όλη η αφρόκρεμα της Ενόργανης Γυμναστικής. Ο Νηρέας Νέας Περάμου κατάφερε με την αθλήτριά του, Χριστίνα Ταρνάρη, να πλασαριστεί σε 4 τελικούς.
Πιο συγκεκριμένα:
8η στο σύνθετο ατομικό
5η στις ασκήσεις εδάφους
6η στο άλμα
8η στο δίζυγο
Ενώ για 0,20 εκατοστά έμεινε εκτός τελικού στη δοκό ισορροπίας.
Είμαστε ευχαριστημένοι και συνάμα δικαιωμένοι που μια ακόμα αθλήτρια του Νηρέα καταφέρνει να διακριθεί σε πανελλήνιο επίπεδο και μάλιστα στην Α΄ κατηγορία δείχνοντας τη σοβαρότητα και τη δύναμη που διαθέτει προπονητικά ο σύλλογος!
Συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας! 

ΤΟ Δ.Σ
του Α.Γ.Σ ΝΗΡΕΑΣ
  

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα! Αλλαγή πορείας με τους δρόμους γεμάτους

Παναγιώτης Μαυροειδής
Δεδομένη η κυβερνητική κατεύθυνση σε αντιλαϊκή συμφωνία
Από «πρόοδο» σε «αδιέξοδο» και από «ρήξη» σε «φιλικό κλίμα» και αγκαλιές με το Γιουνκέρ, δημιουργείται ίσως η αίσθηση ότι η  ελληνική «διαπραγμάτευση» θα έχει μια   άγνωστη κατάληξη γέννημα  μιας βουβής.  «στασιμότητας».
Δεν είναι καθόλου έτσι.  Δεν υπάρχει νεκρός και αδρανής πολιτικός χρόνος. Κατά τα λεγόμενα του πρωθυπουργού η Ελλάδα με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει ήδη καταβάλλει 8 δις σε δανειακές δόσεις, 40 φορές πάνω από το πακέτο για την «ανθρωπιστική κρίση», στέλνοντας παράλληλα στα τάρταρα τις βασικές προεκλογικές εξαγγελίες λαϊκής ανακούφισης.

Ο ΟΡΣΙΠΠΟΣ στο Sport Camp Loutraki

Ο Στέφανος Πατσίρης δάσκαλος του  Α.Σ. Μεγάρων "Όρσιππος" διοργάνωσε και φέτος την 7η ετήσια εκπαίδευση Χαπκίντο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ειδυλλιακό περιβάλλον του "Sport Camp Loutraki " το σαββατοκύριακο 23-24 Μαΐου.  Στην διοργάνωση δίδαξε και ο δάσκαλος  Χαπκίντο Μούγιος Μιχάλης του Α.Σ. Βριλησσίων "Το Πνεύμα Των Πολεμιστών". Η εκπαίδευση πέραν των καθιερωμένων τεχνικών αυτοάμυνας, περιλάμβανε και τεχνικές Χαπκίντο με πάλη στο έδαφος. Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και κλείνουμε ραντεβού για του χρόνου!