Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Νέα νίκη για τον ΒΥΖΑ

Ακόμα μία παλικαρίσια νίκη κατάφερε να πάρει ο Βύζας Μεγάρων, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Αγροτικού Αστέρα. Οι Μεγαρείς εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, αλλά και το πάθος των παικτών τους για να φτάσουν σε μία σημαντική νίκη, η οποία έδωσε στον Βύζαντα βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Με το «τρίποντο» αυτό, εξάλλου, οι «κιτρινόμαυροι» υποσκέλισαν την ομάδα του Ευόσμου, με την οποία ισοβαθμούσαν πριν την σημερινή αναμέτρηση. Στις εξέδρες του γηπέδου των Μεγάρων μάλιστα, βρέθηκε και ο νέος μεγαλομέτοχος του Βύζαντα, Κωνσταντίνος Κοσσυβάκης.

Χρυσοχοϊδης: Δεν διάβασα το Μνημόνιο


Σύμφωνα με το Newsit,gr, με ανακοίνωση του, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης επιχειρεί να εξηγήσει την πρωινή δήλωση του ΣΚΑΙ:

Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και να επιβεβαιώσω τη στάση μου. Ναι, επαναλαμβάνω ότι το μνημόνιο δεν το διάβασα. Δεν ασχολήθηκα, όχι με το κείμενο, αλλά ούτε καν με τις διαδικασίες της δήθεν διαπραγμάτευσης. Αυτό δεν το δήλωσα ούτε το είπα με καμάρι. Πολύ περισσότερο δεν το λέω για να αποσείσω ευθύνες από πάνω μου. Ίσα-ίσα το αντίθετο.

Το θεωρώ από τα σημαντικότερα λάθη της πολιτικής μου διαδρομής. Γιατί δεν εκτίμησα σωστά την κρισιμότητα των στιγμών και απορροφήθηκα με το μερικό, το έργο μου σαν υπουργός, αντί να ασχοληθώ με το μείζον, την ευθύνη μου σαν μέλος της ηγεσίας της χώρας. Το είπα για να τονίσω το πόσο όλοι μας χρειάζεται να αλλάξουμε. Είχαμε μάθει να...