Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

KAI ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;

Αγαπητοί του Fimotro,
Tώρα που ο Αβραμό έγινε Υπουργός Άμυνας, μήπως θέλει να μας απαντήσει τι θα κάνει με εκείνα τα 1.000.000 εμβόλια κατά του Η1Ν1 που είχε παραγγείλει με τα λεφτά των φορολογούμενων; Ως γνωστόν, έγιναν ούτε 50.000 εμβόλια... Τα υπόλοιπα που...
παρέμειναν αδιάθετα, σκοπεύει να τα κάνει στο στράτευμα ώστε να εξαφανιστούν ή μήπως σκοπεύει κάποιος εισαγγελέας να διατάξει έρευνα για ποιο λόγο παρήγγειλε έναν τόσο τεράστιο αριθμό πανάκριβων εμβολίων και μάλιστα όχι σε δόσεις αλλά σε μία παράδοση;
Πολύ ενδιαφέρον θα είχε να μας δώσει μία απάντηση ο αγαπητός κύριος Τίποτα Αβραμόπουλος...
Ευχαριστώ...
A.Π.

Απέσπασε την ισοπαλία στη Λάρισα ο ΒΥΖΑΣ

Η ΑΕΛ αν και έπαιζε από το 39' με παίκτη παραπάνω, έμεινε στο 0-0 με τον Βύζαντα Μεγάρων στο AEL FC ARENA και... προσγειώθηκε στη σκληρή πραγματικότητα της Football League.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο χαρακτηρίζουν όλοι την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Football League, όμως οι Θεσσαλοί στο γήπεδο θα πρέπει να δικαιολογήσουν τον τίτλο αυτό. Και η αλήθεια είναι ότι στην πρεμιέρα τους για φέτος, πίκραναν τους 8.000 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο AEL FC ARENA.

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με εκπροσώπους του Πτηνοτροφικού Συλλόγου Μεγάρων, με πρωτοβουλία της Γραμματέως του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κας Κ. Πιπιλή.

Με πρωτοβουλία της γραμματέως του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κας Κατερίνας Πιπιλή πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υφυπουργό κο Ιωάννη Δριβελέγκα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το πρωί της Τρίτης 2 Νοεμβρίου.