Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων

Έχοντας υπόψη :
          Tο γενικό πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου του ιστορικού ΟΧΙ
καθορίζουμε για το  Δήμο Μεγαρέων, τα εξής:

  1. Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων καταστημάτων, του Δημαρχείου, των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών, των Οργανισμών, των οικιών, των οδών και των πλατειών των πόλεων από το πρωί της 27ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2015.
  2. Φωταγώγηση των πόλεων, των Δημοσίων καταστημάτων και του Δημαρχείου, των καταστημάτων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, Τραπεζών, Οργανισμών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου 2015
  3. Διακόσμηση των Σχολείων, Δημοτικών και Αστυνομικών Καταστημάτων και του Δημαρχείου  με εικόνες από το θεματολόγιο του Ιστορικού Έπους.
  4. Εορτασμός της Εθνικής Επετείου σε όλα τα Σχολεία (Δημόσια και Ιδιωτικά) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, τις Δημόσιες Υπηρεσίες ,τα Ν.Π.Δ.Δ. με ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις κ.λ.π.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΝΔ


(Άρθρο του Β. Οικονόμου Βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας στην Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής 18-10-2015)

Η διαδικασία εκλογής προέδρου ενός μεγάλου κόμματος όπως είναι η ΝΔ είναι εκ των πραγμάτων μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία.
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει μάλιστα όταν η δημόσια συζήτηση  που πρέπει να προηγηθεί του εκλογικού μέρους, ξεκαθαρίζει το ιδεολογικό και πολιτικό πλάτος της εκλογικής απήχησης μιας ευρύτερης παράταξης που κορμός της είναι η ΝΔ.
Η ΝΔ ως κύριος κορμός της μεγάλης δημοκρατικής-ευρωπαϊκής-φιλελεύθερης –αστικής παράταξης που κατέγραψε μεγάλες παρακαταθήκες μετά την πτώση της δικτατορίας με την εδραίωση της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας, βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Ανακοινώσεις από τον Ι.Ν.Αγίας Μαρίνας Μεγάρων

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
Εργατικές Κατοικίες Μεγάρων

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Βαλτά Γεώργιο του Δημητρίου, οδηγό πούλμαν, για τη δωρεά των χρωμάτων για το βάψιμο του Ιερού Ναού καθώς και την κυρία Ρούσση Μαρία για την οικονομική ενίσχυση προς τον Ιερό Ναό.
Το Δ.Σ.

Το εκκλησίασμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 2 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, θα γίνει απογευματινό προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Κυπριανού και στην Ιερά Μονή «Κλειστών» στη Φυλή.

Πούλμαν θα αναχωρήσει από τις Εργατικές Κατοικίες στις 3 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου: 10,00 ευρώ
Πληροφορίες: 6984894436

Το όραμα της τοπικής ανάπτυξης


Ο Σ.Γ.ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΟ 4ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ TΑΕΚΒΟΝΤΟ KΙΜ&LΙU

O Σ.Γ.Μεγάρων για τέταρτη συνεχόμενη φορά θα συμμετάσχει στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ TΑΕΚΒΟΝΤΟ KΙΜ&LΙU το οποίο έχει γίνει θεσμός από την Ένωση Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό κέντρο Άνω Λιοσίων από τις 23-25 Οκτωβρίου και αναμένεται να συμμετάσχουν 1400 μικροί αθλητές και αθλήτριες. Ο σύλλογος και τις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις δεν έχει φύγει χωρίς διακρίσεις, έχει κατακτήσει μετάλλια, τα οποία θα προσπαθήσει και στην τέταρτη διοργάνωση να τα διπλασιάσει.   
Οι προπονητές Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan), διπλωματούχοι προπονητές από την Γ.Γ.Αθλητισμού, έχοντας μεγάλη προπονητική εμπειρία  μαζί με τους αθλητές τους έχουν κάνει μια ολοκληρωμένοι προετοιμασία και περιμένουν τα καλύτερα αποτελέσματα, για να τιμήσουν τον σύλλογο τους και την πόλη τους, με πολύ αισιοδοξία και ενθουσιασμό. 

«Καθεστώς» η μαύρη εργασία στο Δ.Μεγαρέων - Τι αποκαλύπτει η ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά το εργατικό ατύχημα

Ο σοβαρός τραυματισμός του εργαζομένου κατά τη διάρκεια αποκομιδής απορριμμάτων στις 5 Οκτωβρίου 2015 στο Δήμο Μεγαρέων, αποδεικνύεται να είναι ένα πολύ πιο κρίσιμο περιστατικό απ’ ότι στην αρχή θεωρήθηκε, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την εγκληματική αδιαφορία και αμέλεια των αρμοδίων υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας, αλλά και των Αιρετών, που εξωθούν συμβασιούχους να απασχολούνται σε καθήκοντα τα οποία απαγορεύεται να ασκούν.