Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση Σταμούλη στον Μαρινάκη

Σεβασθείτε την αλήθεια και τους θεσμούς, κ. Μαρινάκη
Με αφορμή το ανυπόγραφο και κατάπτυστο κείμενο σχετικά με την υπόθεση των Ρομά Χαλανδρίου, που μετά από διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι στάλθηκε από το γραφείο τύπου του συνδυασμού του κ. Μαρινάκη σε ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας, τονίζουμε ότι:
- Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ καταδικάζει απερίφραστα το ολίσθημα του κ. Μαρινάκη, να στέλνει "ανώνυμα" κείμενα ώστε να νομίζει ο κόσμος ότι πρόκειται για δημοσιογραφικά ρεπορτάζ τοπικών εφημερίδων. Βέβαια η πρακτική αυτή δεν μας ξενίζει, γιατί πάντα ο κ. Μαρινάκης χρησιμοποιούσε αθέμιτους τρόπους για να βρίσκεται στο "προσκήνιο της επικαιρότητας". Όμως, όσο και αν προκαλεί, εμείς παραμένουμε πιστοί στους θεσμούς και στις αρχές ήθους και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στην κατηφορική του πορεία.

Η επίσκεψη του υφυπουργού Υγείας στο Κ.Υ. Μεγάρων

Γραφείο Τύπου
Αναπληρωτή Υπουργού
Πέμπτη 02/10/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μεγάρων, το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» και το Κέντρο Εγκαυμάτων «Λάτσειο».


Ερώτηση του Β.Οικονόμου για τον Ο.Λ.Ελευσίνας

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς: Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

Θέμα: Περίεργες φήμες για την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας

Κύριε Υπουργέ, 
Όπως μας ενημέρωσαν έχετε στα χέρια σας καταγγελίες, τόσο εσείς όσο και η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, αναφορικά με την διαχείριση του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας σε ότι αφορά τις απευθείας αναθέσεις έργων και την υπογραφή συμβάσεων με αμοιβές μεγαλύτερες από ότι περιλαμβάνουν οι σχετικές αποφάσεις του Οργανισμού. 

Ντράγκι: Χρηματοδότηση μόνο αν έχετε διαρκές μνημόνιο

 σημειώσεις
Τι μας είπε ο Ντράγκι λοιπόν;
«Θέλουμε να είμαστε όσο πιο περιεκτικοί γίνεται, αλλά με φρόνηση. Έχουμε αποφασίσει να συμπεριλάβουμε χώρες που έχουν αξιολόγηση κάτω από ΒΒΒ-, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος, με δύο προϋποθέσεις: Η πρώτη είναι πως θα υπάρξουν μια σειρά μέτρα που θα περιορίσουν το ρίσκο για τις συγκεκριμένες αγορές που θα γίνουν εκεί, ώστε τα στοιχεία ενεργητικού που αγοράζονται να έχουν ανάλογο ρίσκο με τα στοιχεία που αγοράζονται αλλού. Και υπάρχει και μια δεύτερη προϋπόθεση, η οποία βασικά είναι ότι οι χώρες θα έχουν ένα πρόγραμμα με την ΕΕ

Πως να γίνεται καλύτερος "Ταεκβοντο-γονιός"


Φανταστείτε την φρίκη:
  • Πηγαινοφέρνετε το παιδί σας στην σχολή και σε τουρνουά Ταεκβοντό για χρόνια.
  • Έχετε ξοδέψει χρήματα σε συνδρομές, στολές εξοπλισμό, προαγωγικές εξετάσεις κλπ.
  • Έχετε επενδύσει εκατοντάδες ώρες σπρώχνοντας αδυσώπητα τα παιδιά σας στα όρια τους.