Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση Σταμούλη στον Μαρινάκη

Σεβασθείτε την αλήθεια και τους θεσμούς, κ. Μαρινάκη
Με αφορμή το ανυπόγραφο και κατάπτυστο κείμενο σχετικά με την υπόθεση των Ρομά Χαλανδρίου, που μετά από διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι στάλθηκε από το γραφείο τύπου του συνδυασμού του κ. Μαρινάκη σε ιστοσελίδα τοπικής εφημερίδας, τονίζουμε ότι:
- Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ καταδικάζει απερίφραστα το ολίσθημα του κ. Μαρινάκη, να στέλνει "ανώνυμα" κείμενα ώστε να νομίζει ο κόσμος ότι πρόκειται για δημοσιογραφικά ρεπορτάζ τοπικών εφημερίδων. Βέβαια η πρακτική αυτή δεν μας ξενίζει, γιατί πάντα ο κ. Μαρινάκης χρησιμοποιούσε αθέμιτους τρόπους για να βρίσκεται στο "προσκήνιο της επικαιρότητας". Όμως, όσο και αν προκαλεί, εμείς παραμένουμε πιστοί στους θεσμούς και στις αρχές ήθους και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσουμε στην κατηφορική του πορεία.


- Η αλήθεια για τους Ρομά Χαλανδρίου είναι μία και μοναδική, όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα. Ο κ. Μαρινάκης υπέγραψε κρυφά από το Δημοτικό Συμβούλιο την επιστολή, με την οποία όχι μόνον συμφωνούσε να γίνει η μετεγκατάσταση, αλλά προσέφερε και διάφορες διευκολύνσεις, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο για να έλθουν οι Ρομά Χαλανδρίου στα Μέγαρα.
Αυτό ακριβώς δήλωσε δημοσίως και επισήμως ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Αγγελάκας στα πανελλαδικά ΜΜΕ, στις 30/9/2014.
Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν φθηνές επικοινωνιακές μεθοδεύσεις για να καλύψουν τις ευθύνες του κ. Μαρινάκη, που κουράζουν την κοινή γνώμη και είναι ανάξια απαντήσεως.
- Πρέπει επιτέλους να καταλάβει ο κ. Μαρινάκης, ότι ουδείς είναι πάνω από τους θεσμούς και τον τόπο. Ας αναλάβει λοιπόν τις ευθύνες για τις ενέργειές του σε βάρος του τόπου, αντί να τις επιρρίπτει με επικοινωνιακά τερτίπια σε άλλους. Και ας πάψει να συκοφαντεί και να υβρίζει, διότι η ανοχή έχει τα όριά της.

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.