Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΥΡΚΟΣ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ;

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώνεται η εκτύπωση του βιβλίου που έγραψε ο τέως Δήμαρχος κ. Χρυσόστομος Σύρκος και αναφέρεται στα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της εμπλοκής του με την τοπική πολιτική σκηνή.
Οι τελευταίες εξελίξεις στα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας και μετά απο παραινέσεις πολλών συμπολιτών μας, έχουν οδηγήσει τον τέως Δήμαρχο σε σκέψεις σχετικά με την επάνοδό τους στην πολιτική, βλέποντας την πόλη να οδηγείται απο τη σημερνή δημοτική αρχή σε αδιέξοδα.
Αν αποφασίσει να επανέλθει, όπως έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του, θα ασχοληθεί μόνο με τον συνδυασμό που ίδρυσε και αναδείχθηκε στο ανώτατο τοπικό αξίωμα.
Δεν αποκλείεται επομένως να τον δούμε να πλαισιώνει το ψηφοδέλτιο της Υπερκομματικής Κίνησης πολιτών με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Βαρελά, άνθρωπο που εμπιστεύεται όπως έχει δηλώσει επανηλλειμένως.
Στην περίπτωση αυτή δεν χρειάζεται ψήφο για την εκλογή του, επειδή έχει διατελέσει Δήμαρχος της πόλης. Εφόσον ο συνδυασμός εκλέξει 2 ή παραπάνω συμβούλους εκλέγεται χωρίς σταυροδοσία.
Η επάνοδος του κ. Σύρκου στην πολιτική αλλάζει άρδην το σκηνικό και προφανώς κάνει αντίπαλους συνδυασμούς να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.
Σίγουρα θα είναι ισχυρό όπλο για τον συνδυασμό της "Κίνησης", αν και οι τελευταίες πληροφορίες μας ενημερώνουν οτι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου άρχισε, και ο κατάλογος ξεπέρασε τον νούμερο 20 σχετικά εύκολα και με ηχηρά ονόματα.

ΣΠΕΥΣΑΤΕ...

ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..!