Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

30 χρόνια Χορωδία Δήμου Μεγαρέων


Επετειακή εκδήλωση
Τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της γιορτάζει η Χορωδία του Δήμου Μεγαρέων
Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012
Ώρα 18:30

Ασπρόπυργος: Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία της ληστείας


Ληστεία στα διυλιστήρια

Περισσότερα απο 120 χιλιάδες ευρώ, ήταν - σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις - η λεία της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το Σάββατο στα διυλιστήρια Ασπροπύργου.Τέσσερα άτομα με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το ποσό και στη συνέχεια διέφυγαν με ΙΧ και μοτοσικλέτα.Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, στις 10.30 το πρωί οι ληστές, τρεις από τους οποίους επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και ένας σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού εισέβαλαν στα διυλιστήρια, σπάζοντας τη μπάρα της εισόδου. Ένας από αυτούς έσπασε με τσεκούρι το τζάμι του φυλακίου, προκαλώντας τον ελαφρύ τραυματισμό του φύλακα.
Στη συνέχεια οι τρεις επιβάτες του οχήματος, με την απειλή αυτόματων όπλων, αφαίρεσαν από τα γραφεία δύο εταιρειών πετρελαιοειδών χρήματα και διέφυγαν με κατεύθυνση προς την Κόρινθο.Στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου εντοπίσθηκε από αστυνομικούς το αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν και οι τέσσερις δράστες, οι οποίοι πυροβόλησαν κατά του περιπολικού, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός, παρά μόνο φθορές στο όχημα. 
πηγή: skai.gr

Ημερίδα για τους σεισμούς



Πρόσκληση της ΕΔΕΚΟΔΗΜ



Από τη Χρυσή Αυγή


Σε ρόλο επαίτη ο Αντώνης Σαμαράς

Η Ελλάς βιώνει μια άνευ προηγουμένου τραγωδία, καθώς ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται καθημερινά, έχοντας γίνει το πειραματόζωο των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Δεν υπάρχει μια Εθνική ηγεσία, η οποία στην ερχόμενη Σύνοδο Κορυφής θα διεκδικήσει άμεσα την οριστική διαγραφή του παράνομου χρέους και την επιστροφή στην πραγματική οικονομία και την πρωτογενή παραγωγή.

Η ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για διαγραφή του επαχθούς ελληνικού χρέους

Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέος που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς η συγκυβέρνηση του μνημονίου δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των γερμανών τοκογλύφων.

Η ΑΠΟΨΗ που κυκλοφορεί


ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ


Σε απάντηση της ερώτησης (Αρ. Πρωτ. 1328/5-09-12) που κατατέθηκε από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου αναφορικά με τη παράνομη χωματερή στα Μέγαρα, ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης , μας παρέπεμψε σε έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) ΥΠΕΚΑ το οποίο μας ενημερώνει ότι με αφορμή την ερώτηση του Βουλευτή και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Δέσκου, o Γενικός Επιθεωρητής της ΕΥΕΠ, κος Μέρκος, παρουσία και με την  συνδρομή Αστυνομικών του τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής, επισκέφτηκαν το Δασαρχείο Μεγάρων και πραγματοποίησαν από κοινού επίσκεψη στην περιοχή. 

Σύλλογος Γυμναστικής Μεγάρων


TMHMA KICK BOXING: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SAVATE.


  Η συμμετοχή του Σ.Γ.Μεγάρων σε μεγάλες διοργανώσεις των μαχητικών αθλημάτων που καλλιεργεί είναι συνεχής και αδιάκοπη. Αυτή την φορά το αγωνιστικό τμήμα του Kick Boxing διατηρώντας υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας είναι έτοιμο να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Savate - Kick Boxing που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2012 στην πόλη του Αγρινίου. Οι συμμετοχές θα είναι πάρα πολλές και αναμένεται να γίνουν πολλοί και εντυπωσιακοί αγώνες. Οι προπονητές του Σ.Γ.Μεγάρων Στρατούρης Χρήστος 5ο dan και Κούρσος Μελέτης 6ο dan θα έχουν τρείς αθλητές που αγωνιστούν εκείνη την ημέρα και είναι οι εξής: Στεργίου Γιώργος, Στεργίου Νίκος και Ζαμπέτας Γιώργος. Επίσης είναι αισιόδοξοι για κατάκτηση μεταλλίων διότι η προετοιμασία των αθλητών ήταν αδιάκοπη και επίπονη και τέλος προγραμματίζουν μια σειρά δραστηριοτήτων για το τμήμα Kick Boxing που θα ανεβάσει πραγματικά το επίπεδο του τμήματος.