Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Από τη Χρυσή Αυγή


Σε ρόλο επαίτη ο Αντώνης Σαμαράς

Η Ελλάς βιώνει μια άνευ προηγουμένου τραγωδία, καθώς ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται καθημερινά, έχοντας γίνει το πειραματόζωο των ντόπιων και ξένων τοκογλύφων. Δεν υπάρχει μια Εθνική ηγεσία, η οποία στην ερχόμενη Σύνοδο Κορυφής θα διεκδικήσει άμεσα την οριστική διαγραφή του παράνομου χρέους και την επιστροφή στην πραγματική οικονομία και την πρωτογενή παραγωγή.

Η ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για διαγραφή του επαχθούς ελληνικού χρέους

Η λύση του ελληνικού προβλήματος απαιτεί άμεση διαγραφή του παράνομου και επαχθούς χρέος που πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπήρξε ποτέ ευνοϊκότερη διεθνής συγκυρία για την επίτευξη αυτού του στόχου. Δυστυχώς η συγκυβέρνηση του μνημονίου δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας, αλλά των γερμανών τοκογλύφων.


Ψευδή τα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την Χρυσή Αυγή με τις συλλήψεις στον Βόλο

Τα δημοσιεύματα που συσχετίζουν το νόμιμο πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής με οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα είναι ψευδή και ανυπόστατα. Η Χρυσή Αυγή θα κάνει χρήση παντός νομίμου δικαιώματός της για να αντιμετωπίσει τις συκοφαντίες αυτές, που μοναδικό σκοπό έχουν τη δυσφήμιση του πολιτικού μας αγώνα.

Διαγραφή του παράνομου χρέους και επιδότηση της πρωτογενούς παραγωγής

Η Ελλάς πρέπει άμεσα να διεκδικήσει την οριστική διαγραφή του παράνομου χρέους και να επενδύσει όσα κεφάλαια λάβει στην πραγματική οικονομία και την πρωτογενή παραγωγή. Η ανύπαρκτη συγκυβέρνηση παραμένει υποχείριο της γερμανικής πολιτικής, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη διάλυση της οικονομίας μας.

Ανύπαρκτη η συγκυβέρνηση τις πιο κρίσιμες ώρες

Η διαγραφή του δημοσίου χρέους και η επιδότηση της πρωτογενούς παραγωγής είναι οι μόνες πραγματικές λύσεις για το ελληνικό πρόβλημα . Η συγκυβέρνηση είναι απολύτως ανύπαρκτη αυτές τις κρίσιμες ώρες και αποδεικνύεται θλιβερός ουραγός της ανθελληνικής γερμανικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.