Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

Η γιορτή της μητέρας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Εχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε τη Δευτέρα 11η  Μαϊου 2015,
ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,
στο Δημαρχείο Μεγάρων  (Γ.Μαυρουκάκη & Χρ.Μωραϊτου),
στην εκδήλωση που οργανώνει ο Δήμος Μεγάρων στο πλαίσιο εορτασμού της “Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας”,
με ομιλητή τον Παιδίατρο κ. ΛΟΥΚΑ ΜΠΙΣΤΑΡΑΚΗ και θέμα:
«Η μητέρα του χθες, του σήμερα και του αύριο».


Γρηγόριος Ι. Σταμούλης

Δήμαρχος Μεγαρέων

Γιατί κ. Μαρινάκη θέλετε να έλθουν Βαριά Βιομηχανία και Εργοστάσιο Ηλεκτρισμού Πολύ Υψηλής Ισχύος, στα Μέγαρα; Καταστρέψατε την οικονομία, θέλετε να καταστρέψετε και το περιβάλλον του Δήμου;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η συνεχιζόμενη εμμονή του κ. Μαρινάκη για έγκριση του νέου ΓΠΣ Μεγάρων, με τις εγκληματικές για το περιβάλλον διατάξεις που προστέθηκαν, δημιουργεί πλέον σοβαρά ερωτηματικά στους Δημότες, για τα κίνητρα που υποκρύπτονται.
Μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν στα δύο τελευταία δημοτικά συμβούλια, είναι πλέον φανερό ότι η σχέση του κου Μαρινάκη με το νέο ΓΠΣ Μεγάρων, δεν είναι μόνον η εκ μέρους του ευτελής ιδιοποίηση των επιτυχιών των προηγούμενων διοικήσεων, ούτε η φαρσοκωμωδία που έπαιξε και μάλιστα δύο φορές, με τα ψεύτικα προεκλογικά εγκαίνια για την δήθεν έγκριση του ΓΠΣ, ενώ αυτό ακόμα δεν έχει εγκριθεί.

Ομιλία του Βουλευτή Αττικής Πάνου Σκουρολιάκου για το υπό συζήτηση νομοσχέδιο για την νέα ΕΡΤ.


  Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε την Ομιλία του ξεκαθαρίζοντας ή ΕΡΤ που θα επαναλειτουργήσει δεν θα πρέπει να κουβαλά τις παθογένειες του παρελθόντος. Δηλαδή μια ΕΡΤ που δεν θα χρειάζονται ήρωες δημοσιογράφοι για να μεταφέρουν την αλήθεια στις ειδήσεις και όπου δεν θα χρειάζεται να είναι κάποιος σε μια κομματική λίστα για να βρει δουλειά.

Τζήμερος για Τσίπρα: Το βατερλώ ενός γελοίου

Από αξιολύπητος γίνεται αξιοθρήνητος, έχει ύφος καρπαζωμένου ζήτουλα.

Οξύτατη επίθεση με βαρύτατους και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον πρωθυπουργό έκανε πριν λίγο ο Θάνος Τζήμερος στη σελίδα του στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά έγραψε τα εξής:

ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ

Ο Τσίπρας αλλάζει προφίλ. Από αξιολύπητος γίνεται αξιοθρήνητος. Άφησε το ύφος του τζάμπα μάγκα των ταμπούρλων και του go back και πήρε αυτό που του ταιριάζει περισσότερο: του καρπαζωμένου ζήτουλα.

KOMΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Η κομποστοποίηση είναι μία βιολογική διαδικασία κατα την οποία οργανικά υπολλειμματα αποσυντίθενται και μετατρέπονται σε ένα πλούσιο οργανικο μίγμα. Η διαδικασία γίνεται με την βοήθεια μικροοργανισμών οι οποίοι και διασπούν τις οργανικές ενώσεις για την παρασκευή του κομπόστ. Το κομπόστ είναι απαραίτητο στις καλλιέργειες διότι βελτιώνει την υφή και τις ιδιότητες του εδάφους.

Γ. Πάντζας : «Η κυβέρνηση της Αριστεράς ανοίγει την ΕΡΤ»


Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ομιλίας του:
«Κύριε Υπουργέ, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, συζητάμε σήμερα το νομοσχέδιο με το οποίο θα ανοίξει ξανά η ΕΡΤ. Συζητάμε το νομικό πλαίσιο με το οποίο θα οικοδομήσουμε μια νέα και ανταγωνιστική δημόσια τηλεόραση, μια δημόσια τηλεόραση η οποία θα είναι πραγματικά ανεξάρτητη.

Από την κοινοβουλευτική δράση του Β.Οικονόμου

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την τροπολογία για τα αποθεματικά του ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών) που κατέθεσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημ. Στρατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε πλήρη αρμονία και ακολουθία με την αρπαγή των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων έρχεται η τροπολογία σκάνδαλο του κ Στρατούλη, ο οποίος σπάει το κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ των γενεών, αφαιρώντας 4 δις από το ΑΚΑΓΕ (Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών). Και όλα αυτά γίνονται για να καλύψει πρόσκαιρες ανάγκες μιας αδιέξοδης πολιτικής που στο όνομα μιας ''ηρωικής διαπραγμάτευσης'' δεν διστάζει να βάλει ''χέρι'' στα ασφαλιστικά ταμεία και στα 4 δις κεφάλαιο του ΑΚΑΓΕ που προορίζεται για τους επόμενους συνταξιούχους του 2019, σαν να μην υπάρχει αύριο!!

Δυστυχώς είναι σαν να ζούμε τις τελευταίες μέρες μιας σύγχρονης Πομπηίας...»

Απονομή ζωνών στο Χαπκίντο

Την Παρασκευή 24 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή εγχρώμων  ζωνών Χαπκίντο του τμήματος ενηλίκων στην έδρα της σχολής στην πλατεία Σωτήρος. Το Χαπκίντο είναι πολεμική τέχνη που βασίζεται κυρίως στην τεχνική και χρησιμοποιεί την δύναμη του αντιπάλου εναντίον του.