Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Διαγωνισμός φωτογραφίας στο ΘΕΟΓΝΙ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΩΝ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ ενημερώνει ότι άρχισαν οι προπονήσεις και οι εγγραφές όλων των τμημάτων. Επίσης ο σύλλογος είναι πλήρες ανακαινισμένος και δέχεται ηλικίες από 3,5 χρονών και άνω με μια δωρεάν δοκιμαστική εβδομάδα για όλους. Την νέα αθλητική σαιζόν θα υπάρξουν δραστηριότητες για όλα τα μέλη του  ενώ τα αγωνιστικά τμήματα έχουν να αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις. Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2296083060 και στα κινητά 6977146760, 6974132239. 

Προβολές από τον ΘΕΟΓΝΙ

ΘΕΜΑ: Κινηματογραφικές Προβολές στην αυλή του Μουσείου

Συγχαρητήρια Δημάρχου σε επιτυχόντες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, προς τους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
 Αγαπητοί νέοι και νέες,
Σας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια, για την είσοδό σας στα ανώτατα  εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Η πολύχρονη προσπάθεια, ο μόχθος, η θέληση και οι υψηλές ικανότητες που διαθέτετε, επιβραβεύτηκαν με την επιτυχία σας αυτή, η οποία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο, για να κάνετε πράξη τα οράματα και τους στόχους σας για το μέλλον.

Ξεκινουν οι προπονησεις στον ΟΡΣΙΠΠΟ

Ο Α.Σ. Κορεάτικων  πολεμικών τεχνών " Όρσιππος" ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά, σε έναν ανακαινισμένο χώρο, τις  προπονήσεις-εγγραφές των παιδικών τμημάτων  Ταεκβοντό και Χαπκίντο, καθώς και των τμημάτων ενηλίκων Χαπκίντο και Γκόμντο.
Η εγγραφή είναι δωρεάν. Πληροφορίες στο  τηλ. 6936411412 καθώς και στα γραφεία της σχολής στην Πλατεία Σωτήρος.