Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Συγχαρητήρια Δημάρχου σε επιτυχόντες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη, προς τους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.
 Αγαπητοί νέοι και νέες,
Σας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια, για την είσοδό σας στα ανώτατα  εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Η πολύχρονη προσπάθεια, ο μόχθος, η θέληση και οι υψηλές ικανότητες που διαθέτετε, επιβραβεύτηκαν με την επιτυχία σας αυτή, η οποία αποτελεί τον θεμέλιο λίθο, για να κάνετε πράξη τα οράματα και τους στόχους σας για το μέλλον.


Συγχαρητήρια εκφράζω και προς όσους δώσατε τον δικό σας μεγάλο αγώνα, όμως τελικά δεν εισήλθατε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τίποτα δεν τελειώνει εδώ, αντίθετα ο αγώνας και η προσπάθεια για μάθηση και επαγγελματική καταξίωση συνεχίζεται και σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.
Συγχαίρω επίσης τις οικογένειες σας, που στάθηκαν δίπλα σας, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και σας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και τους καθηγητές σας, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα στην προετοιμασία σας.
Σε όσους επιλέξατε να ακολουθήσετε άμεσα τον επαγγελματικό δρόμο, εύχομαι να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας και να επιτευχθούν οι στόχοι σας, προς όφελος δικό σας, των οικογενειών σας και της κοινωνίας.
Αγαπητοί νέοι και νέες,
Σήμερα βλέπετε τους κόπους και τις προσπάθειες σας να δικαιώνονται και μια νέα ζωή, την "φοιτητική", να ξεκινάει για σας. Η είσοδός σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σηματοδοτεί ένα υπέροχο "ταξίδι" που θα σας προσφέρει πολλές γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια, για να γίνετε ενεργοί και χρηστοί πολίτες της κοινωνίας.
Κερδίζοντας αυτήν τη μάχη δώσατε μηνύματα αισιοδοξίας και αποδείξατε ότι με την εργατικότητα, την  επιμονή, την θέληση και την πίστη είναι δυνατή η επίτευξη των στόχων. Αποτελείτε το  φωτεινό πρότυπο και την μεγάλη ελπίδα για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για όλους εσάς!
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και σας εύχομαι να έχετε πάντα υγεία, χαρές και επιτυχίες στην ζωή σας!Γρηγόρης Σταμούλης

Δήμαρχος Μεγαρέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.