Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2011

Η Νεολαία του Συνασπισμού Δυτικής Αττικής  όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διοργανώνει το φεστιβάλ της και καλεί όλους τους συμπολίτες της περιοχής μας να παρευρεθούν , συμμετέχοντας στην συζήτηση που θα προηγηθεί με θέμα την πολιτική συγκύρια αλλά και να ψυχαγωγηθούν με την μουσική συναυλία που θα ακολουθήσει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/8 , ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΩΡΑ: 20:00
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: …ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ…ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ…
ΟΜΙΛΙΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΠΕ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ΤΟΠΙΚΑ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

Υπουργοί-γατάκια μπροστά στους υπαλλήλους των υπουργείων τους


πηγή: parapolitiki.gr
Μια από τις μεταρρυθμίσεις που εδώ και μήνες καθυστερεί συνειδητά η κυβέρνηση, είναι αυτή του Ενιαίου Μισθολογίου, μια μεταρρύθμιση αναγκαία για την αποκατάσταση των αδικιών στη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων. Με στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ο παρακάτω πίνακας δημοσιεύθηκε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία της περασμένης Κυριακής:


Αν μη τι άλλο,από τον πίνακα μαθαίνουμε ότι έχουμε ένα Κράτος που ως εργοδότης είναι κάτι παραπάνω από...κουβαρντάς. Ο νεοδιόριστος υπάλληλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης στο Υπ.Οικονομκών λαμβάνει 1.577 ευρώ τον μήνα ενώ αν έχει τελειώσει και το Λύκειο ξεκινά από τα 1.805 ευρώ τον μήνα! Με τα ίδια προσόντα στον ιδιωτικό τομέα, είτε θα...

Αμύγδαλα: Εχθρός των θερμίδων


Τα αμύγδαλα, ένα από τα πιο νόστιμα είδη ξηρών καρπών, περιέχουν πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, αλλά και βιταμίνη Ε, που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό.
Είναι, επίσης, μια καλή πηγή μαγνησίου, που είναι απαραίτητο στον οργανισμό μας για την παραγωγή ενέργειας, την κατασκευή και τη διατήρηση του μυϊκού ιστού, καθώς και τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα.
Διατηρώντας σταθερά τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, μας βοηθάει στο να αποφεύγουμε τις ξαφνικές, ακατανίκητες «λιγούρες», που συνήθως μας οδηγούν σε υπερκατανάλωση τροφής και συνεπώς αύξηση του σωματικού μας βάρους.
Αυτό που κάνει όμως τα αμύγδαλα ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τροφή, είναι η ικανότητά τους να «μπλοκάρουν» θερμίδες. Έρευνα δείχνει ότι η σύνθεση τους, μπορεί να βοηθήσει στο να μειωθεί η απορρόφηση του συνόλου του λίπους τους, πράγμα που τους καθιστά τον πλέον άπαχο ξηρό καρπό.

Πανταζής: «Θα φέρω ταραχή στα Μέγαρα»

πηγή: onsports.gr

Πανταζής: «Θα φέρω ταραχή στα Μέγαρα»
Στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αναλάβει τα ηνία του Βύζαντα Μεγάρων αναφέρθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα.
Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής τόνισε μεταξύ άλλων στην «Sportday», ότι οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να διακριθούν φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του πρώην προέδρου της ομάδας και ξαδέρφου του Δημήτρη Τραγκουμανίδη.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο νέος ισχυρός άνδρας του Βύζαντα:
«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα φέρω “ταραχή” στα Μέγαρα και θα κάνω τον Βύζαντα “το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου”».