Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μανώλης Γλέζος για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Βίντεο απο την Καλλιθέα, όπου έδιωξαν τους επισήμους


28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Η ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΛΑΪΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ. ΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.denplironodenplirono.com
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!

http://www.youtube.com/watch?v=5IT0McDKj88&feature=player_detailpage

Πρωτοσέλιδο της ΑΠΟΨΗΣ


Συνέντευξη Τσίπρα

Η ψεύτικη διάσωση του ευρώ



Οι πολιτικοί της Ευρώπης θα ήθελαν να γιορτάσουν τις αποφάσεις  της 26ης Οκτωβρίου συνόδου κορυφής ως ιστορικές. Αλλά η κρίση του ευρώ θα είναι μαζί μας λίγο περισσότερο ακόμα. Το βασικό παράδοξο - ότι τα κράτη θέλουν να αγοράσουν την εμπιστοσύνη των επενδυτών με χρήματα που δεν έχουν - απλά δεν μπορεί να αγνοείται αιώνια.
Όποιος έχει λατρέψει τη κρίση του ευρώ  δεν έχει τίποτα να φοβάται: αυτή θα είναι παρούσα  για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμα. Ακόμη και οι αποφάσεις της τελευταίας συνόδου κορυφής της ΕΕ δεν θα την απομακρύνουν. Από τη μια,  εκείνοι που κατηγορούν τους πολιτικούς για την κρίση έχουν δίκιο. Από την άλλη, κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους αποκρύπτοντας την ουσία ότι οι πολιτικοί είναι αντιμέτωποι με  μια γιγαντιαία αντίφαση του πραγματικού κόσμου, η οποία πηγάζει από τη λογική του ίδιου του συστήματος και δεν μπορεί  τόσο εύκολα να παραμεριστεί

Δήλωση του Β.Οικονόμου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής (Ελεύθεροι Πολίτες), Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή τις αποφάσεις των Βρυξελλών, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις στη ΝΕΤ:

Η Συμφωνία των Βρυξελλών βρίσκεται στον αέρα όπως και η προηγούμενη του Ιουλίου. Δυστυχώς αφελληνίζει τις τράπεζες, οδηγεί σε χρεοκοπία τα ασφαλιστικά ταμεία και επιβάλλει στην χώρα επιτροπεία που δεν αρμόζει σε ανεξάρτητο κράτος!

Η ΝΕΑ ΟΔΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΜΑΣ-ΤΟΥΣ "ΚΟΨΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ".





Δεκάδες συναγωνιστές του κινήματος "Δεν πληρώνω" και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν έξω από το σπίτι της συναγωνίστριας μας Σ.Κ. σήμερα 27/10/11 γύρω στις 10 το πρωί όπου η αστυνομία μαζί με 3 δικαστικούς επιμελητές προσπάθησαν κατ'εντολήν της εταιρίας "Νέα Οδός" να κατασχέσουν το αυτοκίνητό της. Οι κρατικοί εντολοδόχοι της εταιρίας υπολόγισαν χωρίς το κίνημα μας και τελικά έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και άδεια χέρια. Οι συναγωνιστές μας σαν μια γροθιά έδιωξαν την αστυνομία και τους δικαστικούς επιμελητές δείχνοντας περίτρανα ότι με αλληλεγγύη και ανένδοτο αγώνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Από τις 11 το πρωί περίπου  και για 2 ώρες ,πραγματοποιήθηκε κατάληψη στα διόδια Αφιδνών από συναγωνιστές και κατοίκους της περιοχής.
 Βλέπετε φωτογραφίες από την κατάληψη και βίντεο στο www.oxidiodia.gr με δηλώσεις της συναγωνίστριας και άλλων συναγωνιστών από τα διόδια Αφιδνών. Επίσης την Κυριακή 30/10, 5 μμ θα ξανανοίξουμε τα διόδια στις Αφίδνες.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ- ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ  ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Απο την παρέλαση στα Μέγαρα

Στα Μέγαρα πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου
Η φιλαρμονική άνοιξε την παρέλαση, όπως πάντα.
Ακολούθησαν οι μαθητές όλων των σχολείων της πόλης των Μεγάρων
Δεν έλειψε και η έκφραση διαμαρτυρίας απο τους μαθητές οι οποίοι φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια
Και η εντυπωσιακή σημαία του ΕΠΑ.Λ. Μεγάρων