Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την ανιδιοτέλεια της;

Γεωργία Μαρτίνου
Η Γεωργία Μαρτίνου, κόρη του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου, μπήκε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είναι χαμηλών τόνων, αποφεύγει τη δημοσιότητα, συχνάζει στην Κερατέα και δεν μιλάει για τον εαυτό της. Ποια είναι, όμως, η πραγματική διαδρομή της από τη Βούλα ως τη Βουλή;
Χειμώνας, 6.00 το πρωί. eνα μικρό αυτοκίνητο ακολουθεί ένα απορριμματοφόρο στους δρόμους της Βουλιαγμένης. Κάθε φορά που αυτό στρίβει, το IX παραμένει κολλημένο ακριβώς πίσω του. «Εχει αρχίσει να με εκνευρίζει. Πάω να δω τι θέλει» λέει ο δημοτικός υπάλληλος στον συνάδελφό του. Οταν κατεβεί το τζάμι, θα αντικρίσει το πρόσωπο μιας νεαρής κοπέλας που του χαμογελά. Στη θέση του συνοδηγού ένα μπλοκάκι με πυκνογραμμένες σημειώσεις. «Καλημέρα. Ηρθα να δω πώς γίνεται η δουλειά» θα του πει ευγενικά. Εκείνος, χωρίς την αρχική ορμή του, θα ψιθυρίσει: «Καλημέρα σας, κυρία αντιδήμαρχε».
Από τη Βούλα στην Κερατέα

Εγκαίνια ο ΣΥΡΙΖΑ απόψε

Η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων καλεί όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη μας  που θα πραγματοποιηθούν το Σαββάτο 17/1  στις 7 το απόγευμα.
Θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές  του κόμματος μας για την Αττική.

(Το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στα Μέγαρα βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 141 ,πλησίον του ψητοπωλείου «Ο Σίμος»)


Το γραφείο τύπου της Ο.Μ του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων

Εκδήλωση στο ΘΕΟΓΝΙ


Βλάπτει τον τόπο η ανεύθυνη μικροπολιτική των φίλων σας, κ. Μπερδελή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι συνεχείς επιτυχίες της σημερινής Δημοτικής αρχής, σε μόλις τέσσερις μήνες διοίκησης, έχουν δημιουργήσει πραγματικό πανικό στο γνωστό δίδυμο του παλαιοκομματισμού, δηλαδή στους κκ. Μπερδελή και Μαρινάκη, οι οποίοι βλέπουν την πολιτική τους εικόνα να ξεθωριάζει ολοένα και περισσότερο και τις μικροπολιτικές τους πρακτικές, να απορρίπτονται από τους δημότες.
Γι αυτό και οι δύο, έχουν επιστρατεύσει διάφορα στελέχη τους, στενούς πολιτικούς "φίλους" τους και κάποια συγκεκριμένα "φιλικά" τους ΜΜΕ, ώστε με κάθε τρόπο να διαβάλλουν την σημερινή Δημοτική Αρχή.