Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Εφεδρεία τώρα


ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!!- ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ:

http://www.youtube.com/watch?v=5RGIBumX_jU&feature=player_detailpage#t=363s

«ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» (www.denplironodenplirono.com) γεννήθηκε από τις κοινωνικές ανάγκες της εποχής και αποτελεί σάρκα από τη σάρκα όλων των εκμεταλλευόμενων κοινωνικών στρωμάτων. Μάχεται ακατάπαυστα εδώ και δύο χρόνια, προασπιζόμενο τον κοινωνικό χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών. Θεμελιώδης πολιτική θέση και άξονας δράσης του κινήματός μας αποτελεί η δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση του λαού, σε όλα τα αγαθά που είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωσή του. Διεκδικούμε αγωνιστικά δωρεάν παιδεία, υγεία, δρόμους, δημόσιους χώρους, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, νερό, ηλεκτρικό, όλα τα φυσικά αγαθά (π.χ. παραλίες, δάση), και κάθε άλλο αγαθό κοινωνικού χαρακτήρα για κάθε άνθρωπο, Έλληνα ή μετανάστη.

ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ;ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ


Η κυβέρνηση του μνημονίου που εδώ και ενάμιση χρόνο ακολουθεί πιστά τις επιταγές της ΤΡΟΙΚΑ διαλύοντας τις εργασιακές σχέσεις ,ισοπεδώνοντας τους μισθούς και τις συντάξεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ,μειώνοντας στο ελάχιστο τις δημοσιές δαπάνες για παιδεία και υγεία ,το τελευταίο διάστημα έχει επιδοθεί σε μια άνευ όρων φορολογική αφαίμαξη των εισοδημάτων της κοινωνίας με πρόσφατη την ανάλγητη απόφαση για το ‘’ειδικό τέλος’’ στα ακίνητα που θα επιβαρύνει χιλιάδες νοικοκυριά.
Μάλιστα με εκβιαστικό τρόπο «Η κυβέρνηση μαριονέτα των δανειστών» θα επισυνάψει το τελευταίο αυτό ‘’χαράτσι’’ με τους λογαριασμούς ρεύματος της ΔΕΗ για να εξασφάλιση τη καταβολή αυτού ,αφού η μη πληρωμή του θα συνεπάγεται και με διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Μπροστά σ’ αυτή τη λαίλαπα μέτρων και φόρων που στόχο έχουν τη καταστροφή του κοινωνικού ιστού ,η απάντηση του λαϊκού παράγοντα δεν πρέπει να είναι άλλη από το ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους ανέργους ,τους εργαζόμενους ,τους ελευθέρους επαγγελματίες ,τους νέους να αντισταθούν στα μετρά λιτότητας που τους επιβάλλονται από κυβέρνηση και ΤΡΟΙΚΑ διεκδικώντας έναν νέο συνασπισμό εξουσίας για προοδευτική διέξοδο της χώρας απ’ την κρίση.
ΔΕΝ ΠΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
Τ.Ε  ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ & ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ




Νόμος για τη διενέργεια δημοψηφίσματος



Στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης συζητήθηκε το σχέδιο νόμου για τη «Διεύρυνση της άμεσης και συμμετοχικής δημοκρατίας με τη διενέργεια δημοψηφίσματος».
«Η διεύρυνση της άμεσης συμμετοχικής δημοκρατίας, αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερή της έκφραση, καθώς ο πολίτης, εκτός της λαϊκής ετυμηγορίας, κατά τη διενέργεια εθνικών και τοπικών εκλογών μπορεί να έχει αποφασιστικό πεδίο συμμετοχής και παρέμβασης σε θέματα που επηρεάζουν τη ζωή του, την καθημερινότητα του και το μέλλον του. Σε μια εποχή που οι αντοχές του πολιτικού και κοινωνικού συστήματος δοκιμάζονται καθημερινά, είναι απολύτως επιβεβλημένο να στραφούμε σε αυτόν, να ζητήσουμε τη συμμετοχή του και να ακούσουμε τη βούλησή του.» ανέφερε ο Παντελής Ασπραδάκης, βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αττικής και στη συνέχεια κατέθεσε προτάσεις για την αποτελεσματικότερη και πιο ουσιαστική εφαρμογή του.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα βουλευτών του ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Θέμα: Η εγκληματικότητα στο Ζεφύρι αυξάνεται παρά τις δεσμεύσεις του Υπουργείου

Κύριε Υπουργέ,
 Ξεχείλισε η λαϊκή αγανάκτηση σε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στο Πνευματικό Κέντρο Ζεφυρίου για το τεράστιο θέμα της εγκληματικότητας. Χθες μάλιστα ξυλοκοπήθηκε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής από αθίγγανους! Θεωρούμε δικαιολογημένη αυτή την αντίδραση των πολιτών αφού πριν από περίπου ενάμισι χρόνο είχε δεσμευτεί η κυβέρνηση απαντώντας σε σχετική μας ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 9730/05-05-2010) ότι θα εφαρμόσει έναν νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό στην Αττική ώστε να βελτιωθεί η αστυνόμευση και να αισθάνονται οι πολίτες ασφαλείς. Αντ’ αυτού βλέπουμε καθημερινά την εγκληματικότητα να αυξάνεται ενώ την ίδια στιγμή οι επιχειρησιακές δυνατότητες της ελληνικής αστυνομίας ελαχιστοποιούνται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Ζεφύρι όπου εδράζεται αστυνομικό τμήμα και το οποίο έχει στη διάθεση του μόλις ένα περιπολικό και αυτό είναι ακινητοποιημένο λόγω βλάβης, με ελλείψεις στο προσωπικό και την απειλή κλεισίματος του τμήματος να αιωρείται από το Υπουργείο!