Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Ανακοίνωση της ΕΔΕΚΟΔΗΜ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΡΕΩΝ

με θέμα «Επιχορήγηση και Οφέλη Επιχειρήσεων για Πρόσληψη Ανέργων Προγράμματος ΤΟΠ-ΕΚΟ Δήμου Μεγαρέων»

Προσκαλούνται οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στο Δήμο Μεγαρέων σε ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ε.Δ.Ε.Κ.Ο.ΔΗ.Μ., τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 14:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου στα Μέγαρα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Δ/ ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Περσεφόνης  19/ 19200 ΕΛΕΥΣΙΝΑ
Τηλ. 210.55.60.815 Fax: 210.55.48.640

Πληροφορίες: Αλεξάνδρα Τσίγκου
Υπ/νη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
κιν. 6937280948
Ιστολόγιο: http://perekp.wordpress.com/

Ελευσίνα, 26/1/2015
Αριθ. Πρωτ.: Φ23/260

Προς:
Όλα τα Δημοτικά σχολεία

Κοιν.:
1.     κ. Σχ. Συμβούλους 58ης, 59ης, 60ης, 61ης, 62ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αττικής
2.     Συνεργαζόμενους φορείς

ΘΕΜΑ: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ»
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής, δια της Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υγροτόπων (2 Φεβρουαρίου), διοργανώνει μια σειρά εκπαιδευτικών δράσεων για μαθητικές ομάδες Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξης με στόχο τη γνωριμία και την ανάδειξη της αξίας των δύο αξιόλογων υδροβιότοπων της Δυτικής Αττικής: του Βουρκαρίου Μεγάρων και της Λίμνης Κουμουνδούρου-Ρειτών στον Ασπρόπυργο. Οι δράσεις θα γίνουν σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και επιστημονικούς φορείς, με τη συνδρομή εθελοντικών τοπικών συλλόγων και των οικείων δήμων. Σε κάθε δράση θα τηρηθεί ως μέγιστος αριθμός οι 100 μαθητές

Επίθεση της ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΤΩΡΑ

Η αλόγιστη επιθετικότητα, είναι λάθος επιλογή κ. Μπερδελή
Οι συνεχιζόμενες επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής και η έκδηλη και πασιφανής αγάπη του κόσμου προς τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη, φαίνεται πως έχουν  ενοχλήσει πολύ τον κ. Μπερδελή και την ομάδα επικοινωνίας του συνδυασμού του. Αλλιώς, πως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς την επιθετικότητά τους κατά της Δημοτικής Αρχής, με αρνητικά και προσβλητικά δημοσιεύματα ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα;
Προφανώς, η αδυναμία του κ. Μπερδελή να υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για το καλό του Δήμου, έχει δημιουργήσει στον ίδιο και στην ομάδα επικοινωνίας του μεγάλο άγχος. Και αυτό τους οδηγεί σε αντιπολιτευτικές κινήσεις "για τα μάτια του κόσμου", με συνεχείς αναίτιες επιθέσεις μέσω των φιλικών τους ΜΜΕ και με "δήθεν σοβαρά ερωτήματα", που ζητούν να απαντηθούν με δελτία τύπου.
Μα κ. Μπερδελή, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης και οι Αντιδήμαρχοι ευρίσκονται καθημερινά στο δημαρχείο. Γιατί λοιπόν ζητάτε απαντήσεις μέσω των ΜΜΕ, για "σοβαρά ερωτήματα" κατά την δική σας έκφραση; Ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια, από το γραφείο της Αντιπολίτευσης μέχρι τον πρώτο όροφο του δημαρχείου, θέστε τα ερωτήματά σας και να είστε σίγουρος, ότι  θα λάβετε όλες τις απαντήσεις.
Επίσης, αναρωτιούνται ο κ. Μπερδελής και οι επικοινωνιολόγοι του, για ποιο λόγο τον ταυτίζουμε με τον κ. Μαρινάκη.
Μα είναι πολύ απλό, κ. Μπερδελή: Ο,τιδήποτε δημοσιεύετε στον ηλεκτρονικό τύπο εναντίον της Δημοτικής Αρχής, εσείς και οι φίλοι σας, "γεμίζει" αμέσως με μηνύματα συναίνεσης (like), από στελέχη και φίλους του κ. Μαρινάκη.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ελπίδα νίκησε!!!!
Ο φόβος, το ψέμα και η η διαπλοκή ηττήθηκαν.
Η χώρα γυρίζει σελίδα.
Η σημερινή, ιστορική μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που ο λαός πήρε την τύχη στα χέρια του και τιμώρησε αυτούς που φτωχοποίησαν τη χώρα.
Σήμερα επανέρχεται η δικαιοσύνη, η αξιοπρέπεια, η δημοκρατία, το χαμόγελο στα χείλη όλων μας.
Σήμερα, η Ελλάδα σηκώνει ξανά το κεφάλι ψηλά.
Η σημερινή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον των παιδιών μας. Για να σταματήσει η μετανάστευση της νέας γενιάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ευθύνη για να συγκροτήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας , να προχωρήσει στην υλοποίηση του προγράμματος της Θεσσαλονίκης  και να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη.
Στέλνουμε μήνυμα νίκης και ανατροπής σε όλη την Ευρώπη.
Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην ουσία μια ιστορική νίκη του ελληνικού λαού που δίνει μια ισχυρή εντολή για να σταματήσει η λιτότητα.
Ευχαριστούμε όλους εσάς, τον ελληνικό λαό  για την εμπιστοσύνη του. Δεν θα σας διαψεύσουμε.

Σ.Ε. ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΓΑΡΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ

Το Σάββατο 31/1/2015 και ώρα 6:00μ.μ. στο cafe Αίγλη ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ, θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση του  για την κοπή της πίτας. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εντυπωσιακές επιδείξεις από όλα τα τμήματα από μικρούς και μεγάλους αθλητές και αθλήτριες. Στην συνέχεια θα γίνουν απονομές ζωνών σε όλα τα παιδιά που έδωσαν εξετάσεις στα τμήματα TAEKWONDO και KICK BOXING. Οι προπονητές Στρατούρης Χρήστος (5ο dan)και Κούρσος Μελέτης (7ο dan)σας περιμένουνε όλους.  

Ευχαριστήριο του Γ. Πάντζα

Στις 25 του Γενάρη, με εντολή του λαού μας, η χώρα γύρισε σελίδα. Σ’ αυτή την ιστορική στιγμή, η χώρα ξεκινάει το ταξίδι της στο δρόμο της ελπίδας, της προοπτικής και της αξιοπρέπειας.
Θέλω να ευχαριστήσω τα 2.5 εκατομμύρια συμπολίτες μας που πίστεψαν στο όραμα του ΣΥΡΙΖΑ, που πίστεψαν στην αλλαγή! Να ξέρετε ότι δεν θα σας προδώσουμε ποτέ!
Ξεκινάμε, αυτό το όραμα και αυτή την αλλαγή να την κάνουμε πράξη!
Επίσης, ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, τις φίλες και τους φίλους, όλους τους πολίτες της Περιφέρειας Αττικής, που με τίμησαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας τους αγώνες και τις μάχες που έδωσα τα 2.5 χρόνια μέσα και έξω από τη Βουλή υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα της κοινωνίας.
Θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα να μάχομαι για το κοινό μας όραμα και σκοπό, που δεν είναι άλλο από ένα μέλλον με ελπίδα, προοπτική, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια!
Όπως και πριν, έτσι και τώρα, στη νέα μου θητεία θα είμαι δίπλα σας και θα σας στηρίζω!

Σας ευχαριστώ και πάλι!

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.