Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Επίθεση της ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ στο ΤΩΡΑ

Η αλόγιστη επιθετικότητα, είναι λάθος επιλογή κ. Μπερδελή
Οι συνεχιζόμενες επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής και η έκδηλη και πασιφανής αγάπη του κόσμου προς τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Σταμούλη, φαίνεται πως έχουν  ενοχλήσει πολύ τον κ. Μπερδελή και την ομάδα επικοινωνίας του συνδυασμού του. Αλλιώς, πως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς την επιθετικότητά τους κατά της Δημοτικής Αρχής, με αρνητικά και προσβλητικά δημοσιεύματα ακόμη και για ήσσονος σημασίας θέματα;
Προφανώς, η αδυναμία του κ. Μπερδελή να υποβάλει συγκεκριμένες προτάσεις για το καλό του Δήμου, έχει δημιουργήσει στον ίδιο και στην ομάδα επικοινωνίας του μεγάλο άγχος. Και αυτό τους οδηγεί σε αντιπολιτευτικές κινήσεις "για τα μάτια του κόσμου", με συνεχείς αναίτιες επιθέσεις μέσω των φιλικών τους ΜΜΕ και με "δήθεν σοβαρά ερωτήματα", που ζητούν να απαντηθούν με δελτία τύπου.
Μα κ. Μπερδελή, ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης και οι Αντιδήμαρχοι ευρίσκονται καθημερινά στο δημαρχείο. Γιατί λοιπόν ζητάτε απαντήσεις μέσω των ΜΜΕ, για "σοβαρά ερωτήματα" κατά την δική σας έκφραση; Ανεβείτε μερικά σκαλοπάτια, από το γραφείο της Αντιπολίτευσης μέχρι τον πρώτο όροφο του δημαρχείου, θέστε τα ερωτήματά σας και να είστε σίγουρος, ότι  θα λάβετε όλες τις απαντήσεις.
Επίσης, αναρωτιούνται ο κ. Μπερδελής και οι επικοινωνιολόγοι του, για ποιο λόγο τον ταυτίζουμε με τον κ. Μαρινάκη.
Μα είναι πολύ απλό, κ. Μπερδελή: Ο,τιδήποτε δημοσιεύετε στον ηλεκτρονικό τύπο εναντίον της Δημοτικής Αρχής, εσείς και οι φίλοι σας, "γεμίζει" αμέσως με μηνύματα συναίνεσης (like), από στελέχη και φίλους του κ. Μαρινάκη.


Το ίδιο ακριβώς κάνουν τα δικά σας στελέχη και οι φίλοι σας, επικροτώντας κάθε επίθεση προς την Δημοτική Αρχή, από τον κ. Μαρινάκη. Συνεπώς, οι δικές σας πράξεις κ. Μπερδελή, σας ταυτίζουν με τον κ. Μαρινάκη και όχι ο δικός μας λόγος.
Ακόμη, ενοχλούνται τα μέλη της ομάδας επικοινωνίας του κ. Μπερδελή, όταν απαντούμε στις γεμάτες χυδαίες εκφράσεις επιθέσεις τους, τις οποίες οι ίδιοι έχουν βαπτίσει ως "δικαίωμα κριτικής" και ως "δημοκρατική διαδικασία".  Δηλαδή κύριοι, θέλετε εμείς να καθόμαστε σιωπηλοί και με σταυρωμένα τα χέρια, όταν εσείς διαρκώς επιτίθεστε με Γκεμπελικές μεθόδους; Εσείς έχετε το δικαίωμα να σκορπάτε ψεύδη και λάσπη, ενώ κατά τη λογική σας, εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να αποκαλύπτουμε και να αποκαθιστούμε την αλήθεια; Και όσο για τις αήθεις προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύετε χωρίς ίχνος ντροπής, τουλάχιστον μάθετε να στοχεύετε σωστά, ώστε να μην εκτίθεσθε. Άλλωστε αρκετά λάθη κάνει από μόνος του ο αρχηγός σας, μην του φορτώνετε και τα δικά σας από πάνω!!!
Εν τω μεταξύ, επειδή οι πληροφορίες μας λένε ότι, σύντομα κάποιος από τους "φίλους" του κ. Μπερδελή θα επανέλθει με νεότερη αήθη επίθεση για το θέμα των διοδίων, προφασιζόμενος το "δημοκρατικό δικαίωμα κριτικής" που μόνον αυτός δικαιούται να έχει, του θυμίζουμε ότι, ακόμη περιμένουμε να μάθουμε τι έχουν κάνει ο ίδιος, ο κ. Μπερδελής και οι λοιποί "φίλοι" του κατά τους τελευταίους 5 μήνες, από 1ης Σεπτεμβρίου 2014 έως σήμερα, για να φύγουν, ή να μειωθούν τα διόδια. 

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.