Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Μuay Τhai “STAM THE SHOWMAN” Σταμάτης Μπιτάκος έρχεται στα Μέγαρα.


Την Κυριακή 18 Μαρτίου του 2012 θα παραβρεθεί στο σύλλογο μας ο καλύτερος και σκληρότερος Έλληνας μαχητής του  Μuay Τhai STAM THE SHOWMAN για ένα τρίωρο σεμινάριο από τiς 12:00 έως τις 15:00.
Η εκδήλωση θα καλυφθεί από περιοδικά μαχητικών αθλημάτων, καθώς και από τον τηλεοπτικό σταθμό μέσω internet Megara TV. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, ο Σταμάτης “Stam the Showman” Μπιτάκος θα τιμηθεί για την προσφορά του στο δυναμικό άθλημα του Μuay Τhai από τον Μελέτη Κούρσο, ο οποίος υπήρξε συναθλητής του τα έτη 2003-2006.
Οι προπονητές και διοργανωτές του σεμιναρίου, Μελέτης Κούρσος 6ο dan και Χρήστος Στρατούρης 5ο dan, καλούν όποιον επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά και να φωτογραφηθεί με τον “STAM THE SHOWMAN” να επισκεφτεί  τις εγκαταστάσεις του συλλόγου, αφού η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλο το κοινό.

«Διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών από τις τράπεζες και επανακαθορισμός του ύψους των επιτοκίων των δανείων»


                         

Μια σημαντική πρόταση που απαντά στα συσσωρευμένα προβλήματα της κοινωνίας, αποκαθιστώντας το αίσθημα δικαίου:
«Διαγραφή των χρεών των νοικοκυριών από τις τράπεζες και επανακαθορισμός του ύψους των επιτοκίων των δανείων»

Σε μια περίοδο που στο όνομα του δημοσίου χρέους έχει επιβληθεί από την Τρόικα και την «μαύρη συγκυβέρνηση» μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή στη χώρα μας με αλλεπάλληλα «μνημόνια» που διαλύουν τον κοινωνικό ιστό, σε μια εποχή που το μοναδικό μέλημα της ευρωπαϊκής και εγχώριας ελίτ είναι να μη χάσουν οι τράπεζες ούτε 1 ευρώ, ενώ επανειλημμένα οι ίδιες έχουν «διασωθεί» με εκατοντάδες δις ευρώ δημόσιο χρήμα, χιλιάδες είναι τα νοικοκυριά που στενάζουν κάτω από το βάρος του ιδιωτικού χρέους.

Για το κίνημα της πατάτας

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=125053&catid=3

- Ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου οι παραγωγοί θα μπορούν να αναρτούν τις τιμές τους θα δημιουργήσει το υπ.Ανάπτυξης
- Και οι δήμοι στον χορό των προσφορών - Αλλοι συνεργάζονται με παραγωγούς και άλλοι γίνονται οι ίδιοι μεταπωλητές φθηνών προϊόντων - Πατάτες Νευροκοπίου θα δώσει ο Δήμος Παλλήνης
- Φθηνές μερίδες φαγητού πουλάει κάθε μέρα σε κιόσκι στην κεντρική πλατεία ο δήμος Αχαρνών
- Φθηνό ρύζι από τις Σέρρες, φασόλια από την Καστοριά
- ΟΛΕΣ οι πρωτοβουλίες θα προβάλλονται μέσω του Newsit.gr - Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@newsit.gr