Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Έκθεση φωτογραφίας στο ΘΕΟΓΝΙ


Ο Σταμούλης απαντά για τις καθαρίστριες

Την μικροπολιτική που ξέρατε, να την ξεχάσετε κύριοι!

Συμπληρώθηκαν 17 μήνες από τις 25 Μαΐου 2014, οπότε οι Δημότες, οριστικά και δια παντός αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα στον Δήμο και καταψήφισαν τους εκφραστές του παρελθόντος, αλλά όπως φαίνεται, οι κκ. Μαρινάκης και Μπερδελής, ακόμη δεν έχουν βάλει μυαλό.
Συνεπείς στον παλαιοκομματισμό που τους διακρίνει, συνεχίζουν την μικροπολιτική τους τακτική, με μοναδικό σκοπό να πλήξουν την εικόνα της Δημοτικής Αρχής, ώστε να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους πολιτικά συμφέροντα και τις ματαιοδοξίες τους, ακόμη και με ενέργειες σε βάρος του δικαίου και της νομιμότητας.

“Η ΩΡΑ του ΔΗΜΟΤΗ”

 την Δευτέρα 12η  Οκτωβρίου 2015, ώρα 6,30 μ.μ.
στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου,
στο Δημαρχείο Μεγάρων
                  Την Δευτέρα 12η  Οκτωβρίου 2015, ώρα 6,30 μ.μ.. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Μεγάρων,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ, προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους συμπολίτες στην διαδικασία της “ΩΡΑΣ του ΔΗΜΟΤΗ”.
Εκεί θα βρίσκονται  ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Νομικών Προσώπων (ΔΗΚΕΔΗΜΕ και ΗΡΟΔΩΡΟΥ), για να ακούσουν τους πολίτες και να δοθούν απαντήσεις άμεσα στους ενδιαφερόμενους  αν αυτό είναι εφικτό κι αν όχι τα θέματα να καταγραφούν και θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και παράλληλα θα ενημερωθούν οι πολίτες.

 Την  όλη διαδικασία θα συντονίσει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Μιχάλαρος.

Δελτίο τύπου για τον Ημιμαραθώνιο

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ο Hμιμαραθώνιος δρόμος με την επωνυμία «Στα Χνάρια του Παυσανία». Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν για 15η συνεχόμενη χρονιά το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Μεγαρέων «Ηρόδωρος» μαζί με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Άθλησης, Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Ελευσίνας έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των τμημάτων τροχαίας Ελευσίνας, Μεγάρων και αυτοκινητοδρόμων Αττικής, του ΣΕΓΑΣ και των αθλητικών συλλόγων "Α.Ο. Μεγάρων" και "Απόλλων Δυτικής Αττικής". Συνολικά 780 δρομείς (περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά) δήλωσαν συμμετοχή για να τρέξουν τόσο στoν ημιμαραθώνιο δρόμο όσο και στη σκυταλοδρομία 2Χ10.500μ (συνολικά συμμετείχαν 15 ομάδες) από τους οποίους 543 τερμάτισαν μέσα στο χρονικό όριο των 2,5 ωρών που είχαν ορίσει ως διάρκεια του αγώνα οι διοργανωτές.

Δοκιμαστική σήμερα το πρωί για τις σειρήνες

Ανακοινώνεται ότι  Τρίτη (06.10.2015) στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2015», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:
  • Στις 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).
  • Στις 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.