Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ OPEN CHAMPIONSHIP


Στις 14-15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα το OPEN CHAMPIONSHIP  στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας ΄Γιώργος Στεφανόπουλος΄ στο Περιστέρι. Στην διοργάνωση συμμετείχαν πάρα πολλοί αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες. Ο Σ.Γ.Μεγάρων έδωσε ένα πολύ δυναμικό παρών και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση και κατάφερε με τέσσερις αθλητές να κατακτήσει τέσσερα μετάλλια. Αναλυτικά οι αθλητές που κατέκτησαν τις θέσεις στο βάθρο είναι οι εξής : 1η θέση Ζενουνάϊ Νταβιτ, 2η θέση Μαρκόπουλος Κώστας, 3η θέση Παπαγιανόπουλος Θοδωρής και Καστάνης Γιώργος. Όλα τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και είναι σίγουρο ότι και στο μέλλον θα καταφέρουν ακόμα περισσότερο.  Οι προπονητές του συλλόγου  Στρατούρης Χρήστος (5ο) dan και Κούρσος Μελέτης (7o dan) είναι ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από την απόδοση των αθλητών τους, από την κατάκτηση των στόχων τους, εργάζονται με όλα τα παιδία σε καθημερινή βάση και συνεχίζουν το έργο τους με επαγγελματισμό και σύνεση. 

Ο Α.Σ. Μεγάρων "Όρσιππος" θα συμμετάσχει στο "3ο Junior Stars Cup"

Ο Α.Σ. Μεγάρων "Όρσιππος" θα συμμετάσχει στο "3ο Junior Stars Cup" που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Α.Ο. Ταεκβοντό Γέρακα σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης.                    
Σκοπός της αθλητικής συνάντησης είναι η ανάδειξη των αρετών του Ολυμπιακού αθλήματος Ταεκβοντό μέσα από
την προσπάθεια των μικρών αθλητών
Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο χάντμπολ του Γέρακα στις 21 & 22 Μαρτίου 2015
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές γεννημένοι τα έτη 2011 έως και 2004 ανεξαρτήτου ζώνης.

Οι μισθοί των αρχηγών του κράτους

Ο Κάρολος Παπούλιας το 2012 ως ένδειξη συμπαράστασης στα οικονομικά δεινά των Ελλήνων πολιτών…
διεμήνυσε στον τότε πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, πως παραιτείται της αποζημίωσής του. 
Έτσι, με Προεδρικό Διάταγμα, ο μισθός του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα «κουρεύτηκε» κατά 50%. Μέχρι τότε, το ύψος της μηνιαίας χορηγίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπολογιζόταν στο τετραπλάσιο της βουλευτικής αποζημίωσης, δηλαδή σε 23.122 ευρώ τον μήνα.