Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Συμμετοχή στο G1 GREECE 5th International Tournament Taekwondo


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ TAEKWONDO - KICK BOXING ΜΕΓΑΡΩΝ ξεκινάει τις δραστηριότητες του για το 2015 με την συμμετοχή του σε μια πολύ μεγάλη διεθνή διοργάνωση το G1 GREECE 5th International Tournament Taekwondo. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από 16-18/1/2015 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες σχεδόν από όλον τον κόσμο, και με διακρίσεις  σε ηπειρωτικά πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς αγώνες. 
Η αθλήτρια του συλλόγου μας Οικονομοπούλου Μαρία θα εκπροσωπήσει την πόλη μας και την χώρα μας σε αυτή την  δύσκολη αποστολή της, έχοντας κάνει μια ολοκληρωμένη προετοιμασία τους τελευταίους μήνες, έχει πολλές πιθανότητες για μια μεγάλη διάκριση. Οι προπονητές της Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan) έχουν εργαστεί πολύ καιρό με κοινό σκοπό την άρτια προετοιμασία της αθλήτριας τους είναι αισιόδοξοι ότι η Οικονομοπούλου Μαρία θα κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση.

(Φωτογραφίες: από την προετοιμασία και από διάκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα).


Η πίτα του ΚΟΥΡΟΥ


Δραστηριότητες του Γ. Πάντζα

Τεράστια η προσμονή του κόσμου για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 10 και 11 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της έναρξης της προεκλογικής περιόδου, ο Γιώργος Πάντζας υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής, παραβρέθηκε σε μια σειρά από εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορους Δήμους της εκλογικής του Περιφέρειας.