Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Εκδήλωση στο ΘΕΟΓΝΙ


ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΣΩ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ – ΚΙΝΗΤΙΚΗΣ – ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
“ΕΥ-ΚΙΝΗΣΙΣ”
Ένα καινοτόμο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για όλο το προσωπικό του Δήμου μας μετά από συνεργασία με την Περιφέρειας Αττικής τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Το πρόγραμμα «ευ κίνησης» σαν σκοπό του έχει την ανάπτυξη ολοκληρωμένων δράσεων ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των εργαζομένων για την προαγωγή της υγείας μέσω προγραμμάτων άσκησης  στον εργασιακό χώρο καθώς και δράσεις αθλητικής – κινητικής  συμπεριφοράς από καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Απλή απάντηση στον Συνδυασμό «ΤΩΡΑ».


Η ανάγνωση του… Πονήματός σας, μας δημιούργησε τις εξής απορίες:
1.      Θέλετε να βλέπετε καθαρές πόλεις και οικισμούς στον διευρυμένο δήμο μας ή προκειμένου να ικανοποιήσετε τις προσωπικές πολιτικές σας φιλοδοξίες, κρυμμένοι πίσω από όμορφες φράσεις γεμάτες γλαφυρότητα, θα χαιρόσαστε εάν αποτυγχάναμε, περιμένοντας να συναποφασίσετε για το πώς θα καθαρίσουμε;
2.      Μιας και μας εγκαλείτε για… Επιστημονική ανεπάρκεια, για ένδεια ιδεών κ.α. Θέλετε να σχολιάσετε στους συνδημότες μας, την δήλωση του Επικεφαλής σας, περί θέματος εμπιστοσύνης στις υπηρεσίες του δήμου μας; Επιζητούμε μόνο μια ταπεινή τοποθέτησή σας επ΄ αυτού, χωρίς φιλοσοφική ανάλυση.

Π. Ασπραδάκης: Γιατί ζητάω την στήριξή σας


Γιατί με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Είναι το Κίνημα που εκφράζει τις αξίες και τα πιστεύω μου. Είναι το Κίνημα που στηρίζεται στη Δημοκρατία, στην αξιοκρατία, στη διαφάνεια, στη συμμετοχή.
Η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου από το 2009-2011 επέβαλε μεταρρυθμίσεις που ήδη σήμερα προσφέρουν σημαντικά στην καταπολέμηση της Φοροδιαφυγής, της Διαφθοράς, της Παραοικονομίας και συνέβαλαν αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης. Ενδεικτικά θεσπίστηκαν:

Γ. Πάντζας: Στις 25 Γενάρη η χώρα αλλάζει οριστικά σελίδα


Στον εορτασμό των Θεοφανείων στο λιμάνι της Ραφήνας που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, το κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής Γιώργος Πάντζας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Πάντζας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με κατοίκους της περιοχής καθώς και να θέσει το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών που δεν είναι άλλο από την ανατροπή της παρούσας κατάστασης που στην ελληνική κοινωνία έχει φέρει μόνο εξαθλίωση, και δυστυχία.

Έφυγε ο μεγάλος ρεμπέτης Μπάμπης Γκολές

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών ο τραγουδιστής Μπάμπης Γκολές, ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους της αναβίωσης του ρεμπέτικου. 
Ο Μπάμπης Γκολές αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο μεταξύ του παλιού κλασικού ρεμπέτικου και του μεταγενέστερου λαϊκού τραγουδιού. 
Γεννήθηκε το 1947 στη συνοικία Ταμπάχανα της Πάτρας. Ηταν αυτοδίδακτος μουσικός και ξεκίνησε να παίζει κιθάρα και ούτι από την ηλικία των 8 ετών, ενώ από την ηλικία των 12 και μπουζούκι. Είχε βαθιά γνώση του ρεπερτορίου των δίσκων των 78 στροφών και επανέφερε πολλά ξεχασμένα τραγούδια από ένα ευρύτερο φάσμα που περιείχε, εκτός από τα διάφορα είδη του ρεμπέτικου, την καντάδα και το δημοτικό τραγούδι, τα οποία είχαν ηχογραφηθεί σε λιγοστούς τέτοιους δίσκους και είχαν χαθεί με το πέρασμα των χρόνων.

Ομιλία του καθηγητή Γ. Μαυρωτά στα Μέγαρα

Την Τετάρτη 14/1/2015 θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου "Θέογνις" συζήτηση με τον υποψήφιο βουλευτή του συνδυασμού "Το Ποτάμι" Γιώργο Μαυρωτά. Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 19:15.
Ο κ. Γιώργος Μαυρωτάς έχει διατελέσει επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης (Warer Polo), έχει συμμετάσχει σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1984 έως το 2000 και έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Καταπολέμησης του Ντόπινγκ (ΕΣΚΑΝ). Σήμερα ο κ. Μαυρωτάς είναι Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ.