Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Απλή απάντηση στον Συνδυασμό «ΤΩΡΑ».


Η ανάγνωση του… Πονήματός σας, μας δημιούργησε τις εξής απορίες:
1.      Θέλετε να βλέπετε καθαρές πόλεις και οικισμούς στον διευρυμένο δήμο μας ή προκειμένου να ικανοποιήσετε τις προσωπικές πολιτικές σας φιλοδοξίες, κρυμμένοι πίσω από όμορφες φράσεις γεμάτες γλαφυρότητα, θα χαιρόσαστε εάν αποτυγχάναμε, περιμένοντας να συναποφασίσετε για το πώς θα καθαρίσουμε;
2.      Μιας και μας εγκαλείτε για… Επιστημονική ανεπάρκεια, για ένδεια ιδεών κ.α. Θέλετε να σχολιάσετε στους συνδημότες μας, την δήλωση του Επικεφαλής σας, περί θέματος εμπιστοσύνης στις υπηρεσίες του δήμου μας; Επιζητούμε μόνο μια ταπεινή τοποθέτησή σας επ΄ αυτού, χωρίς φιλοσοφική ανάλυση.


3.      Έχετε καταρτίσει μήπως –με βάση την επιστημονική επάρκειά σας- «σκιώδη προϋπολογισμό 2015» που βάσει των γραφομένων σας, με γνώμονα τις υποχρεώσεις προς τρίτους, και γενικότερα τα έσοδα και έξοδα του δήμου, να έχει όραμα; Είμαστε στην διάθεσή σας για να μας τον παρουσιάσετε και να συνεργαστούμε αγαστότατα.
Κατά τα λοιπά, σας ενδιαφέρει το καλό της πόλης και όχι ο άκρατος λαϊκισμός, στήνοντας βωμούς στους οποίους θυσιάζετε, προσωπικό  υπηρεσιών, όλες μας τις προσπάθειες και την θέληση για εξορθολογισμό των θεμάτων του δήμου μας.
Σας ευχαριστούμε για την ειλικρινή και δυναμική σας «χείρα βοηθείας» και σας ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και δημιουργική σκέψη.
Διότι, στον αντιπολιτευτικό σας παροξυσμό, ξεχάσατε πως  τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή Αγάπης και μονοιάσματος.

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.