Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Π. Ασπραδάκης: Γιατί ζητάω την στήριξή σας


Γιατί με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Είναι το Κίνημα που εκφράζει τις αξίες και τα πιστεύω μου. Είναι το Κίνημα που στηρίζεται στη Δημοκρατία, στην αξιοκρατία, στη διαφάνεια, στη συμμετοχή.
Η Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου από το 2009-2011 επέβαλε μεταρρυθμίσεις που ήδη σήμερα προσφέρουν σημαντικά στην καταπολέμηση της Φοροδιαφυγής, της Διαφθοράς, της Παραοικονομίας και συνέβαλαν αποφασιστικά στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης. Ενδεικτικά θεσπίστηκαν:


·         Ο περιορισμός του κράτους (απογραφή δημοσίων υπαλλήλων, κατάργηση διπλοθεσιτών, κόψιμο στις συντάξεις μαϊμού) και η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη
·         Μείωση κρατικών δαπανών μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, με έλεγχο των προμηθειών στον χώρο της υγείας, δραστική μείωση κρατικοδίαιτων συμβούλων και λειτουργικών δαπανών
·         Διαφάνεια παντού μέσα από το νόμο «Διαύγεια» και της ανοιχτής διακυβέρνησης (OpenGov) αλλά και της θωράκισης του ΑΣΕΠ χωρίς παράθυρα για ρουσφετολογικές προσλήψεις αλλά και ανοιχτή διακυβέρνηση
·         Έγινε η αρχή για πιο γρήγορη και πιο δίκαιη απονομή δικαιοσύνης αλλά πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη ώστε κάθε υπαίτιος να τιμωρείται όσο ψηλά και αν βρίσκεται.
Όλα αυτά επιτεύχθηκαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον με μεγάλες αντιδράσεις όλης της αντιπολίτευσης και με τις θυσίες του ελληνικού λαού. Πάρθηκαν όμως και σκληρά μέτρα που σε κανένα δεν ήταν αρεστά , αποδεκάτισαν τον κοινωνικό ιστό (μείωση συντάξεων, μισθών, διαθεσιμότητα, αυξημένη φορολογία). Οι όποιες αδικίες έγιναν τα προηγούμενα χρόνια πρέπει σταδιακά να αποκατασταθούν. Χρειαζόμαστε ένα πλάνο δράσης, συγκροτημένο σχέδιο, πρωτοποριακές μεθόδους, νέο παραγωγικό μοντέλο και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.
Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών εισερχόμενο στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα έχει τη δύναμη και τη φωνή να αναδείξει και να συμβάλλει σημαντικά στα παραπάνω.

Γιατί ζητάω τη στήριξή σας

Αισθάνομαι την ευθύνη για την ενεργό συμμετοχή στα κοινά και θεωρώ χρέος μου να μεταφέρω τη φωνή του κόσμου, την αγωνία , τους προβληματισμούς. Έχοντας για όπλα μου την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την διαφάνεια και την σκληρή δουλειά ζητάω την στήριξη σας για να εκπροσωπήσω την
Περιφέρεια μας. Να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα μεγάλα προβλήματα για την βελτίωση της κοινωνίας και της εξυπηρέτησης του πολίτη.
Αν πιστεύετε ότι ήμουν συνεπής στις πράξεις μου, ανταποκρίθηκα στις δικές σας απαιτήσεις και θεωρείτε ότι μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω στην Περιφέρειά μας και στους συμπολίτες μας, ζητώ την στήριξή σας για άλλη μια φορά.

Να είστε σίγουροι ότι η φωνή σας, ήταν και θα είναι φωνή μου.

Παντελής Ασπραδάκης
Υποψήφιος Βουλευτής Αττικής

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.