Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Μας έχουν αποκλείσει οι αρμόδιοι από την ενημέρωση για το Δήμο Μεγαρέων.

Στους φίλους μας που ρωτούν γιατί δεν υπάρχουν στη σελίδα μας, νέα από το Δήμο Μεγαρέων - Νέας Περάμου, οφείλουμε να πούμε ότι;
Φαίνεται πως το αρμόδιο γραφείο Επικοινωνίας του Δήμου Μεγαρέων μας έχει αποκλείσει από τις ανακοινώσεις και τα δημοσιεύματα του Δήμου Μεγαρέων, όπως και του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Σταμούλη.
Οι λόγοι άγνωστοι σε εμάς.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν δημοσιεύουμε νέα και ανακοινώσεις για τη δημοτική αρχή.
Η αποστολή κάποιων ανακοινώσεων γίνεται περιστασιακά και μάλλον όχι από τα ίδιο πρόσωπο κάθε φορά.
Οι απορίες σας επομένως στο γραφείο Δημάρχου.

1973-2014:ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΤΕ-ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Φίλες και φίλοι,

Το Πανελλήνιο Προοδευτικό Κίνημα απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στις Ελληνίδες και τους Έλληνες για την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.Το σύνθημα "ψωμί-παιδεία-ελευθερία" είναι και πάλι επίκαιρο.Ο λαός μας πεινάει από την τρόικα και τους ντόπιους υπηρέτες της,η παιδεία μας βρίσκεται σε αποσύνθεση και το Σύνταγμά μας έχει καταλυθεί στο όνομα της ευρωπαϊκής μας προσαρμογής.Ο κ.Σαμαράς μάς μιλάει για ανάπτυξη,αλλά δεν την βλέπουμε πουθενά.Έχουμε μια επικίνδυνη κυβέρνηση και μια ανύπαρκτη αντιπολίτευση.Η κατάσταση δεν πάει άλλο.Γι'αυτό κι εμείς οι προοδευτικοί πολίτες απευθύνουμε κάλεσμα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.Να διδαχθούμε από το παράδειγμα των παιδιών του Πολυτεχνείου και ανατρέψουμε την χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου.Εμπρός λοιπόν!!!


Για τα δημοτικά τέλη

Η προεκλογική "σιγή" που τήρησε ο συνδυασμός της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" και ο νυν δήμαρχος της πόλης μας κ.Σταμούλης για τις συνέπειες του σχεδίου Καλλικράτης στους ΟΤΑ και τις αντίστοιχες μνημονιακές πολιτικές συρρίκνωσης των εισοδημάτων των πολιτών που απέφευγε επιμελώς να καταδικάσει , καλείται σήμερα να τις υλοποιήσει ως διοίκηση του Δήμου.

Η αύξηση 13% στα δημοτικά τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας καταμαρτυρά αυτό ακριβώς που είναι η ουσία του "μνημονιακού" σχεδίου Καλλικράτης, η μετακύλιση  δηλαδή στις πλάτες των πολιτών νέων βαρών που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την θέση τους.
 Ως ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ καταψηφίσαμε το εν λόγο τέλος και εμμένουμε στην θέση μας για την ανατροπή της αντιαναπτυξιακής μονομερούς αυτής πολιτικής στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα αντικατασταθεί από ένα σύγχρονο πολιτικό σχεδιασμό με έμφαση στην δίκαιη κατανομή , και τον σεβασμό στις αδύναμες κοινωνικά ομάδες.


Το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» Μεγάρων & Νέας Περάμου.  

Ποιά η διαφορά μίας μαύρης ζώνης Ταεκβοντό και μίας μαύρης ζώνης Ταεκβοντό Kukkiwon;



Το Kukkiwon Dan (μαύρη ζώνη = 1 Dan) είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο Dan του Ταεκβοντό, και εκδίδεται από το παγκόσμιο αρχηγείο του Ταεκβοντό στην Νότιο Κορέα (Kukkiwon) μέσω μιας τυποποιημένης διαδικασίας εξετάσεων.
Το Dan της Kukkiwon απονέμεται στους μαθητές μέσω μιας ενδελεχούς εξέτασης, και όσοι το αποκτούν,  καταχωρούνται στην Kukkiwon ως κάτοχοι Κορεάτικου Dan. Μόνο οι αθλητές που έχουν αποκτήσει Ταεκβοντό Dan μέσω της Kukkiwon μπορούν να συμμετάσχουν σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.