Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δήλωση Γιώργου Πάντζα για Δημοψήφισμα


«Το δημοψήφισμα το ζήτησε ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση απαντώντας στο τελεσίγραφο της τρόικας ότι αυτοί οι όροι δεν γίνονται αποδεκτοί. Ερωτάται λοιπόν ο Ελληνικός λαός ο οποίος θα πληρώσει αυτά τα μέτρα, εάν συμφωνεί ή ΟΧΙ.

ΟΙ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ

   Μετά από πρόσκληση του ΚΑΠΗ του Δήμου Ελευσίνας, οι χορωδίες των ΚΑΠΗ Μεγάρων και Νέας Περάμου συμμετείχαν σε χορωδιακή εκδήλωση στην Μαγούλα την Παρασκευή 22 Μαΐου. 

Β.Οικονόμου για συντάξεις

«Πρώτη φορά κουρεύονται οι συντάξεις»
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας  της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή το κούρεμα των συντάξεων του Ο.Α.Ε.Ε., έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Δυστυχώς η κατάσταση ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Η ανικανότητα και τα εγκληματικά λάθη  της κυβέρνησης πλέον σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό των χιλιάδων συνταξιούχων του ΟΑΕΕ. Οι τραγικές επιλογές της δήθεν αριστερής κυβέρνησης σπρώχνουν τους σχεδόν 400 χιλιάδες συνταξιούχους του ταμείου στην απόγνωση αφού για τον μήνα Ιούλιο δίνονται στο μισό οι συντάξεις τους.

Άραγε πόσο “αριστερό” είναι να βάζεις ηλικιωμένους ανθρώπους στην ουρά για να λάβουν 120 ευρώ από τη σύνταξή τους; Πόσο “αριστερό” είναι να κουρεύεις στο μισό τις συντάξεις; Πόσο “αριστερό” είναι να μην δίνεις το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα στους πιο φτωχούς συμπολίτες μας που το δικαιούνται. Δυστυχώς ζούμε τις τελευταίες ώρες ενός προσχεδιασμένου δρομολογίου προς τον γκρεμό της χρεοκοπίας με οδηγό τον Αλ. Τσίπρα. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και θα αναζητηθούν!

ΣΧΟΛΙΟ:  Τι λέει ο αθεόφοβος !  Ακόμα και τώρα μας δουλεύει

ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...


Αν ψηφίσουμε όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής τότε θα βγούμε από το ευρώ ,θα καταστραφούμε σαν χώρα,θα μας πετάξουν έξω από την Ευρωπαική ένωση,θα γυρίσουμε χρόνια πίσω.
Αν πάλι ψηφίσουμε ναι θα κοπούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις ,θα μας επιβληθούν φόροι ,θα αυξηθεί κι άλλο η ανεργία ,δεν πρόκειται δηλαδή να πάρουμε ανάσα.
Αυτά ακούει ο Έλληνας πολίτης μέρες τώρα και η απόλυτη δημοκρατική πράξη όπως είναι το δημοψήφισμα τείνει να μετατραπεί στο κεφάλι του σε  «δημίου» ψήφισμα.
Και συνεχίζει να ακούει...

Επιτροπή Στήριξης του ΟΧΙ στα Μέγαρα

Συστάθηκε και στα Μέγαρα «Επιτροπή Στήριξης του ΟΧΙ» για το δημοψήφισμα της Κυριακής, με σκοπό την ενημέρωση του Μεγαρικού λαού για τις καταστροφικές προτάσεις των δανειστών.
Λέμε ΟΧΙ στα εκβιαστικά και αντιδημοκρατικά τελεσίγραφα των δανειστών
Λέμε ΟΧΙ στα αποτυχημένα μέτρα λιτότητας που θέλουν να μας επιβάλουν
Λέμε ΟΧΙ στην εξαθλίωση, την υποτέλεια και την ταπείνωση του λαού μας

Τα ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής:

Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ για το ΟΧΙ

Ανακοίνωση
Η Τοπική Οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Μεγάρων και Νέας Περάμου
σας προσκαλεί σε συγκέντρωση - ομιλία υπέρ του «ΟΧΙ»
στην Κεντρική πλατεία Μεγάρων 
την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 και ώρα 8.30μμ 
Θα μιλήσει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Μάγδα Σπηλιοπούλου

ΝΤΡΟΠΗ και ΝΤΡΟΠH ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στα LIDL

Κοιτάξτε τι κάνουν ενώ οι Έλληνες βιώνουν μια κρίσιμη περίοδο!!
Ένα ακόμα παράδειγμα ΑΙΣΧΟΥΣ απο την Γερμανική εταιρία.
Η γερμανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας, τη στιγμή που οι Έλληνες βιώνουν μια κρίσιμη περίοδο για το έθνος και
το μέλλον τους.
Δεν δέχονται πιστωτικές κάρτες! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ; 
Μετρητά και ό,τι πάρουν διότι πολύ απλά φίλε μου, οι εισπράξεις πηγαίνουν Γερμανία και τώρα με τις κλειστές τράπεζες, δεν μπορεί να γίνει εξαγωγή κεφαλαίου. Αντιθέτως, σε άλλες αλυσίδες οι κάρτες γίνονται δεκτές κανονικότατα...