Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ BOXE SAVATE ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ


Το Σάββατο 1 Ιουνίου η Ελληνική Ομοσπονδία Boxe Savate σε συνεργασία με τους προπονητές  Κούρσο Μελέτη και Στρατούρη Χρήστο διοργάνωσαν το Πανελλήνιο Κύπελλο Boxe Savate στο κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία με συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών από όλη την Ελλάδα. Οι αγώνες που παρακολούθησαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στο στάδιο ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακοί και όσοι αγωνίζονταν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στο βάθρο.  Η αγωνιστική ομάδα του Σ.Γ.Μεγάρων αγωνίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε, κάνοντας πολλές προσπάθειες και νίκες αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες του  Σ.Γ.Μεγάρων κατέκτησαν τις εξής θέσεις :

Μεγάλη γκάφα: Πόσο τελικά στοιχίζουν οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ;


"Η επιφάνεια σε τ.μ. των κτιρίων του ΥΠΟΙΚ όπου κατά κύριο λόγο απασχολούνται οι εργαζόμενοι του κλάδου (πλην Τελωνείων-Χημείων) το Σεπτέμβριο 2012 ήταν 302.426 τ.μ. Λόγω των ενοποιήσεων των Δ.Ο.Υ. (Ιανουάριος 2013-Απρίλιος 2014) που ήδη έχει πραγματοποιηθεί η συνολική επιφάνεια κτιρίων του ΥΠΟΙΚ έχει μειωθεί κατά 121.911 τ.μ. που σημαίνει μείωση 40% σε σχέση με την προαναφερθείσα επιφάνεια." (Άρα η τελική επιφάνεια καθαρισμού είναι 302.426-121.911=180.515 τ.μ.)

Tα παρακάτω στοιχεία τα βρήκαμε στο antinews.gr, το οποίο κάνει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα.

Ας δούμε όμως το κόστος ανά τ.μ. σύμφωνα με τους πίνακες.