Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015

Σημαντικές ανακοινώσεις από το Δήμο Μεγάρων

1) «Συμμετοχή σε Πρόγραμμα Κατασκηνώσεων»
 
            Ο Δήμος Μεγαρέων σε συνεργασία με την ομάδα Παραγωγών Κηπευτικών Μεγάρων σας ενημερώνει ότι εξασφάλισε θέσεις συμμετοχής παιδιών από τον Δήμο Μεγαρέων (Μέγαρα - Νέα Πέραμος) στις παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας που βρίσκονται στο Σούνιο Αττικής. Διάρκεια από 25 Ιουλίου μέχρι 7 Αυγούστου 2015.
            Η συμμετοχή αφορά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 12 – 15 ετών δηλ. γεννηθέντα από 1/01/2000 έως 31/12/2003.

Ευχαριστήριο από το ΘΕΟΓΝΙ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρεθήκατε στα εγκαίνια της έκθεσης «Όταν συμβεί στα πέριξ...» που είναι αφιερωμένη στο Βασίλη Τσιτσάνη την Παρασκευή 26 Ιουνίου.
 Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μουσικό σχήμα Ιδιαίτερες  Viaggio: Σπύρο Παπανικόλα, - Παναγιώτη  Ζαφειρίου και  Ελένη Βόρδου  που μας ταξίδεψαν μουσικά με τις υπέροχες μουσικές διασκευές του αξέχαστου Βασίλη Τσιτσάνη.

Ανακοινώσεις από το Δήμο Μεγάρων

             
Προστατευτικά μέτρα κατά τη διάρκεια του καύσωνα
 Γενικές οδηγίες προφύλαξης

Το ντύσιμό μας πρέπει να είναι κατά το δυνατό ελαφρύ, άνετο και ανοιχτόχρωμο. Το υλικό του ρουχισμού να είναι πορώδες ούτως ώστε να διευκολύνεται ο αερισμός του σώματος και η εξάτμιση του ιδρώτα.
Η χρήση του καπέλου και γενικά καλύμματος επιβάλλεται με φυσικό υλικό που να επιτρέπει καλό αερισμό του κεφαλιού.
Η χρήση μαύρων ή σκουρόχρωμων γυαλιών που προστατεύουν τα μάτια από την έντονη αντανάκλαση του ήλιου είναι απαραίτητη.

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 3Χ3 ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η γιορτή του μπάσκετ
Πλήθος κόσμου και αθλητών κατέκτησαν το ανοικτό γήπεδο της Νέας Περάμου, όπου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά 3on3.
Μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, το τριήμερο 3-5 Ιουλίου, ένα τριήμερο γεμάτο μπάσκετ, καλή διάθεση και χαμογελαστά πρόσωπα.

Οι συμμετοχές στο τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός, ήταν περισσότερες από πέρυσι, γεγονός που δείχνει ότι το μπάσκετ πάντα έχει θαυμαστές και ανθρώπους που το αγαπούν.

Εκδήλωση του συλλόγου Α.Σ.ΟΡΣΙΠΠΟΣ


Την τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 και ώρα 8:00μμ στην πλατεία Σωτήρος, πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές προαγωγικές εξετάσεις Ταεκβοντό του Α.Σ. Μεγάρων "Όρσιππος". Μετά το πέρας των εξετάσεων ακολούθησε μία σύντομη αλλά εντυπωσιακή επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον δάσκαλο Στέφανο Πατσίρη και τα τμήματα Χαπκίντο και Ταεκβοντό του συλλόγου. 

Συγκλονιστική είδηση...Τα ΜΜΕ το κρύβουν. Στην Ελλάδα η είδηση έσκασε σαν ατομική βόμβα.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Schultz έστειλε αρκετά μηνύματα για την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ. Και όχι μόνο αυτό. Στην πράξη ζήτησε να επιστραφούν τα χρήματα από όλες της απάτες που έστησαν Έλληνες και γερμανοί βιομήχανοι σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας. Κατηγόρησε δε την Γερμανία ότι συνεργάστηκε με ολιγαρχες για το συμφέρον Γερμανικών πολυεθνικών. Η Γερμανία μας έχει οδηγήσει στην χρεοκοπία με τα σκάνδαλα της Siemens, του ΟΤΕ, τα υποβρύχια, της κατασκευαστικές εταιρίες, την φοροδιαφυγή τους και την μόνιμη ανοσία που είχαν για όλα τα εγκλήματα που έκαναν. Δυστυχώς αυτό δεν είναι μια απλή λίστα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Σε ένα άλλο σημείο ο Αλέξης Τσίπρας είπε στον Schultz εμείς σκοπεύουμε να στείλουμε την Ανγκελα Μερκελ στο ποινικό δικαστήριο της Χάγης και εκεί θα αποδειχτούν όλα. Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έμεινε ζαλισμένος και με κομμένη την ανάσα δεν ήξερε τι να πει μπροστά στα έγραφα που του κατέθεσε ο Τσίπρας. 
ΠΗΓΗ: arouraios.gr