Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

O Εμπορικός Σύλλογος για τους Ρομά



Μέγαρα, 26 Νοεμβρίου 2013
Αρ. Πρωτ. 5660
Προς: κ. Δήμαρχο, Πρόεδρο Δ.Σ. και Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μεγαρέων

ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Μεγάρων

Πόση «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» μπορεί ν’ αντέξει μια πόλη επιτέλους;
Μετά την απομάκρυνση όλων των Δημόσιων Υπηρεσιών και Οργανισμών , βρισκόμαστε για ακόμα μια φορά στην ανάγκη να «ευχαριστήσουμε» δημόσια , το «κράτος των Αθηνών» , τις αρμόδιες υπηρεσίες , και τους βουλευτές της συμπολίτευσης της περιφερείας μας , για την καταπληκτική ιδέα τους , να εμπλουτίσουν τον κοινωνικό ιστό της περιοχής μας , χαρίζοντάς μας 2.000 άτομα της κοινωνικής ελίτ του Χαλανδρίου.
 -ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ για άλλη μια φορά για την εκ νέου ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ της πόλης μας-

Το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας του ΚΟΥΡΟΥ Μεγάρων στον Ασπρόπυργο.

Μετά από πρόσκληση της Διεύθυνσης Α/Βάθμιας Εκπ/σης Δυτικής Αττικής και της Εθελοντικής Ομάδας Ασπροπύργου ΄΄ΘΡΙΑ, συμμετείχαμε στις 8-12-13 στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα :
« την ζωή μου αγαπώ ασφαλώς κυκλοφορώ»
  Ο σύλλογός μας δημιούργησε στον προαύλιο χώρο του πνευματικού κέντρου Ασπροπύργου, πρότυπο κυκλοφοριακό πάρκο, για νεαρούς ποδηλάτες.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κος Ιωάννης Μαρινάκης, η ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. και το Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» σας προσκαλούν να ακούσετε κάλαντα από όλο τον κόσμο στην εορταστική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30μμ στο «ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΕΙΟ» Πολιτιστικό  Κέντρο.
Η παραπάνω εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

                 Ο                                                     Η                                                         Ο
     Δήμαρχος Μεγαρέων             Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. ΗΡΟΔΩΡΟΥ         Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ.    

  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ                ΒΑΝΕΣΣΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ                    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΕΝΗΣ

Η ομιλία του Γ. Πάντζα για την παραχώρηση των μεγάλων οδικών έργων

Το βίντεο με την ομιλία του Βουλευτή Γιώργου Πάντζα στο Νομοσχέδιο "Κύρωση των Συμφωνιών Τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων οδικών έργων και ρύθμιση συναφών θεμάτων"  στις 9/12/2013 έχει αναρτηθεί στη διεύθυνση:



Β.Οικονόμου vs Μ.Ρεπούση για τη γενοκτονία των Ποντίων



Πεδίο μάχης λίγο έλειψε να κάνει την περασμένη Τετάρτη την ΚΟ της ΔΗΜΑΡ το θέμα των γενοκτονιών. 
Τους τόνους ανέβασε ο Β. Οικονόμου, ο οποίος τόνισε με έντονο ύφος ότι δεν θα αφήσει αναπάντητη πλέον καμία τοποθέτηση που θα θέτει υπό αμφισβήτηση τη γενοκτονία των Ποντίων. Η Μ. Ρεπούση, στην οποία ήταν προφανές ότι αναφερόταν, σήκωσε το γάντι και του είπε ότι θα του συστήσει κάποια βιβλία να διαβάσει. Η συζήτηση πήγε να πάρει φωτιά, ο Οικονόμου ανταπάντησε «δεν είμαι φοιτητής σου για να μου υποδεικνύεις συγγράμματα», αλλά τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν με παρέμβαση του Σπ. Λυκούδη.