Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Χρυσός Βαλκανιονίκης Εφήβων ο Αντώνης Αλεξανδρίδης του ΑΟ Μεγάρων στην σκυταλοδρομία 4 Χ 100

Αύριο τρέχει στον τελικό των 200μ.
Εξαιρετική επιτυχία κατόρθωσε σήμερα στο 44ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων ο Αντώνης Αλεξανδρίδης του ΑΟ Μεγάρων ο οποίος πήρε μέρος στην ομάδα της σκυταλοδρομίας 4 Χ 100 η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο.
Ο έφηβος αθλητής των πράσινων ο οποίος την περασμένη Κυριακή πήρε αργυρό μετάλλιο στα 200 μέτρα, σήμερα ως μέλος της ομάδας ανέβηκε στην ψηλότερη θέση του βάθρου γεμίζοντας χαρά τους φίλους τους στίβου των Μεγάρων και της Νέας Περάμου.
Η ομάδα αποτελείτο από τους Αλεξανδρίδη, Καρούτσο Δαμίρη και Αγορίτσα και έκανε χρόνο 41.36
Τερμάτισε πρώτη, μπροστά από την δεύτερη Τουρκία και την τρίτη Σερβία.
Στους αγώνες παίρνουν αθλητές 13 χωρών μελών της  Βαλκανικής Ένωσης
Αύριο ο Αλεξανδρίδης μετέχει στον τελικό των 200 μέτρων η εκκίνηση του οποίου δίδεται στις 19:35.
Συγκαρητήρια στον αθλητή, στον προπονητή, και στον ΑΟΜ για την εξαιρετική επιτυχία
Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης με τον Πρόεδρο του ΑΟΜ Σπύρο Καλοζούμη (Φωτο αρχείου από τον Νίκο Τσώνη)

πηγή: megara.org

Δρ Ελένη Θεοχάρους: Βαγγέλη ούτε η Χούντα του 1967 δεν μου έκλεισε το στόμα

Η Κύπρια ευρωβουλευτής Δρ Ελένη Θεοχάρους που με την τοποθέτησή της, για την απραξία του Βαγγέλη Βενιζέλου, άφησε άφωνο (και εκτεθειμένο) τον Αντώνη Σαμαρά (Διαβάστε την είδηση εδώ) συνεχίζει σήμερα μέσω Facebook, τις βολές εναντίον του Βαγγέλη Βενιζέλου με σκληρή γλώσσα:
"Δεν ξέρω αν αληθεύει η πληροφορία ότι ο κύριος Βαγγέλης ζητά την κεφαλήν μου επί πίνακι, το άκουσα όμως από διάφορες πηγές. Λοιπόν, να θυμίσω ή να γνωστοποιήσω στον κάθε κύριο Βαγγέλη ότι ούτε η χούντα των φασιστοειδών του 1967 δεν μου έκλεισε το στόμα, ειδικά όταν έπρεπε να εκφράσω τις απόψεις μου, ότι δεν είμαι διορισμένη νομάρχης για να με πάψει, ούτε και είμαι αναρριχητικό που σκαρφάλωσα επάνω στον στιβαρό κορμό του για να μου κόψει τις ρίζες."