Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Οι ανησυχίες του Πάγκαλου

Διαβάσαμε στο ΒΗΜΑ της Κυριακής το παρακάτω δημοσίευμα το οποίο βρίσκουμε εξαιρετικά ρεαλιστικό, γιαυτό το δημοσιεύουμε και το σχολιάζουμε:
Τις απρόβλεπτες παρενέργειες του «Καλλικράτη» διερεύνησε ο κ. Θ. Πάγκαλος σε πηγαδάκι με βουλευτές που έλαβε χώρα στο επί της οδού Ζαλοκώστα γραφείο του την περασμένη Πέμπτη. Επρόκειτο, μεταξύ άλλων, για την υφυπουργό Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου και τον κ. Β. Οικονόμου , βουλευτές του Υπολοίπου Αττικής, όπου εκλέγεται και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

O κ. Πάγκαλος προσπαθούσε να εξηγήσει στους συνομιλητές του τι σημαίνει η εκτίμηση ότι ο περιφερειάρχης θα είναι ένας «μικρός πρωθυπουργός» και περιέγραψε το παράδειγμα ότι υπάρχουν δύο υποψήφιοι για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Περιφέρεια Αττικής, η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου και η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

«Αν εκλεγεί η Μπακογιάννη, τότε θα έχουμε δυαρχία στη χώρα, έναν μεγάλο πρωθυπουργό και έναν μικρό» είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συμπλήρωσε: «Κι αν εκλεγεί η Διαμαντοπούλου, τότε θα έχουμε δυαρχία στο κόμμα».


Τώρα γίνεται αντιληπτό στον Ελληνικό λαό γιατί κόπτονται οι "αιρετοί" της χώρας μας για την εφαρμογή ή μη του σχεδίου διοικητικής μεταρρύθμισης.
Η καρέκλα ηλεκτρίζει ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.