Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Η "Ένωση Πολιτών" για τον Στρατουδάκη

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ



Με πρόσφατο δημοσίευμα στον τοπικό τύπο ο κ. Δημ. Στρατιώτης με ύφος οξύ στην έκφραση και με περιεχόμενο επιτιμητικό επιτίθεται στον ευεργέτη της πόλης μας κ. Νικόλαο Στρατουδάκη, προσπαθώντας να απαξιώσει τις δωρεές του και να μειώσει την προσωπικότητα του.


Ενέργεια η οποία, αν μη τι άλλο, αποθαρρύνει οποιονδήποτε συνάνθρωπο θα ήθελε στο μέλλον, να προβεί σε πράξεις ευεργεσίας προς την πόλη ή προς τους συμπολίτες.


Ο Δήμαρχος ως εκπρόσωπος του Μεγαρικού λαού οφείλει, να σέβεται και να τιμά τον κ. Νικόλαο Στρατουδάκη, διότι το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας με ομόφωνη απόφαση τον ανακήρυξε ευεργέτη και του απένειμε το χρυσό μετάλλιο της πόλεως των Μεγάρων.


Η πόλη επίσημα δέχθηκε τις προσφορές του κ. Στρατουδάκη (ασθενοφόρο, πολιτιστικό κέντρο), επομένως κανένα δικαίωμα δεν έχει ο κ. Στρατιώτης να προσκαλεί τον δωρητή, να του φέρει τα τιμολόγια της δωρεάς για να τα εξοφλήσει και για τον επιπρόσθετο λόγο, ότι για την οποιαδήποτε δαπάνη απαιτείται απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Τέτοια απόφαση δεν υπάρχει. Μήπως θα πληρώσει από την τσέπη του;


Ο Δήμαρχος οφείλει να σέβεται και να απονέμει τιμές σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις του Δήμου στους ευεργέτες της πόλεως. Αυτό το επιβάλλουν η ηθική τάξη, η δεοντολογία, η εθιμοτυπία, καθώς και οι κανόνες καλής συμπεριφοράς.


Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και μόνο προσωπική πολιτική εξυπηρετούν. Δείχνουν δε μικροψυχία.


Γρηγόρης Σταμούλης


Δημοτικός Σύμβουλος


Επικεφαλής «ΈΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.