Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Επιτροπή κατά των διοδίων - Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Οι Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών, Εργαζομένων και η Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Δυτ. Ελλάδας,Θεσσαλίας, Δυτ.Μακεδονίας σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στις 2 Ιούνη 2010, στις 18.30, στα γραφεία του σωματείου Αυτοκινητιστών Μαγνησίας, Ξενοφώντος 1, Βόλος (3ος όροφος, στο κτήριο της εφορίας Βόλου) με θέμα τον αγώνα κατά των διοδίων.



Σε μια εποχή κρίσης και συρρίκνωσης των εισοδημάτων των εργαζομένων με αποφάσεις ενός διεθνούς επιτελείου που περικόπτει με δραματικό τρόπο κοινωνικές κατακτήσεις δεκαετιών, η ληστρική πολιτική των εταιριών διοδίων με τις ευλογίες πρώην και νυν κυβερνήσεων, συνεχίζεται απρόσκοπτα. Τα διόδια αυξάνονται και πληθύνονται, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ, η κυβέρνηση ομολόγησε δεν μπορεί να υλοποιήσει την προεκλογική της δέσμευση για επαναδιαπραγμάτευση των ληστρικών συμβάσεων γιατί δεν το επιτρέπουν …οι τραπεζίτες.



Σε διαρκή συρρίκνωση βρίσκεται και το εισόδημα των επαγγελματιών αυτοκινητιστών εξαιτίας της υπέρογκης αύξησης της τιμής των καυσίμων, της υφεσιακής πορείας της οικονομίας που μειώνει τον όγκο του διαμετακομιστικού εμπορίου και της αύξησης με γεωμετρική πρόοδο των διοδίων, πλήττοντας θανάσιμα τη βιωσιμότητα του κλάδου των μεταφορών.





ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ



Πληρ. Γιάννης Χατζηγιάννης 6972004219, Ντελόπουλος Ζήσης (σωμ. Αυτ/στών) 6932249329

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.