Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η "ΕΝΩΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" ζητεί τη σύγλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για την οικονομική κρίση

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων

ΚΟΙΝ: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Περάμου,

Τοπικό Τύπο

Μέγαρα, 7 Ιουνίου 2010

ΘΕΜΑ: Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Πρόεδρε
Η χώρα μας, αυτή την χρονική περίοδο, που διανύουμε, πλήττεται από μια πρωτόγνωρη οικονομική κρίση, που όμοιά της δεν έχει υπάρξει σε όλη την μεταπολεμική περίοδο.
Τα κυβερνητικά μέτρα, τα οποία έχουν ληφθεί και που δυστυχώς, απ’ ότι φαίνεται, θα έχουν και συνέχεια, θίγουν κατά κύριο λόγο την οικονομική κατάσταση των μεσαίων και χαμηλότερων κοινωνικών στρωμάτων, που δεν φταίνε και σε τίποτα για την δημιουργία αυτής της κρίσης.
Όπως είναι φυσικό η τεράστια αυτή οικονομική κρίση έχει σοβαρότατο αντίκτυπο και στα Μεγαρίτικα και Νεοπεραμιώτικα νοικοκυριά, εκ των οποίων πολλά βιώνουν τραγικές καταστάσεις.
Είναι λοιπόν επιβεβλημένο ο Δήμος, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο, να προβεί σε κατάλληλες ενέργειες, που θα έχουν σχέση με το σοβαρότατο αυτό θέμα, το οποίο έχει προκύψει και οι οποίες θα δώσουν οικονομική ανάσα στους πολίτες.
Κύριε Πρόεδρε,
Για τους παραπάνω λόγους προτείνω, όπως συγκαλέσετε το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να εξετασθεί η αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης, σε επίπεδο Δήμου και να εξευρεθούν τρόποι στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων συντοπιτών.
Εμείς ως συνδυασμός «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», είμαστε έτοιμοι, να υποβάλλουμε συγκεκριμένες προτάσεις, η υλοποίηση των οποίων θα ανακουφίσει σημαντικά τους οικονομικά πάσχοντες.
Ευχαριστώ για την συνεργασία


Γρηγόρης Σταμούλης

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής «ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.