Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Απάντηση του Θανάση Παπαμιχάλη στα δημοσιεύματα του Megara-Live

Κύριε Μανώλη,

Διάβασα το άρθρο σας στο MegaraLive και σας ενημερώνω για τα εξής:


1. Η Δημοτική Πύλη Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου είναι ένα έργο που εντάσσεται στο Γ’ ΚΠΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μέτρο 2.2 «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση για την εξυπηρέτηση του Πολίτη», με προϋπολογισμό €225.000. Στο δελτίο τύπου της 17/8/2010 αναφέρεται με σαφήνεια η παραπάνω πληροφορία. Επομένως γιατί αναζητάτε πληροφορίες στο έργο Ψηφιακή Σύγκλιση 2007-2013;
(βλέπε σχετική σελίδα με Δελτίο Τύπου στην Δημοτική Πύλη του Δήμου:)
http://www.megara.gr/Articles.aspx?LangID=1&FolderID=ded53bef-dae7-49cd-a28e-e85e4f48a01a&year=&searchstr=&PageNo=4&EntityID=0378e24c-3a75-40d3-82cb-b6dccc6d6a13
Επίσης, το WI-FI HOT SPOT του Δήμου Μεγαρέων είναι μια δωρεάν υπηρεσία προς τους Δήμους όλης της χώρας του φορέα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ και δεν σχετίζεται με το έργο της Δημοτικής Πύλης. Ο Δήμος ανέλαβε μόνο τη δαπάνη που αφορούσε τα επιστήλια όπου τοποθετήθηκαν οι κεραίες.
2. Για να λάβετε όποιο επίσημο έγγραφο σχετικό με συμβάσεις και έργα του Δήμου οφείλετε, όπως όλοι οι πολίτες, να υποβάλετε αίτηση.
3. Σχετικά με την πρότασή σας για αναμετάδοση στο διαδίκτυο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει και πάλι να υποβάλετε εγγράφως το αίτημά σας προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γ. Οικονομόπουλο. Σας γνωρίζουμε ότι όλες οι συνεδριάσεις καταγράφονται και οι επικεφαλής των παρατάξεων λαμβάνουν αντίγραφο σε ψηφιακό δίσκο.
4. Το IMG_4717 που δεν λάβατε στο e-mail σας αφορά φωτογραφία σχετική με τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
5. Επειδή όπως φαίνεται δεν γνωρίζετε αρκετά την λειτουργία της δημόσιας διοίκησης (δεν οφείλετε άλλωστε), καλό θα είναι πριν να καταφεύγετε σε σχόλια που σκανδαλίζουν την κοινή γνώμη να αναζητάτε πλήρη ενημέρωση, ώστε οι αναγνώστες σας να έχουν αντικειμενική πληροφόρηση.

Είμαι στη διάθεσή σας για όποια άλλη πληροφορία ζητήσετε.
Φιλικά,


Αθανάσιος Παπαμιχάλης
Ειδικός Σύμβουλος Δήμου Μεγαρέων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.