Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΛΕΓΕΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αγαπητέ ( ή ) ....................................
Σου εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου, για την εκλογή σου ως    Δημοτικός Σύμβουλος του νέου Δήμου Μεγαρέων.
Η εκλογή σου αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση από τους συμπολίτες μας των προσπαθειών, που καταβάλλεις, για να τους υπηρετήσεις, των δυνατοτήτων και ικανοτήτων σου, αλλά και του έντιμου και αποτελεσματικού προεκλογικού αγώνα, που έδωσες, για το καλό του τόπου.

Η επιτυχία η δική σου, αλλά και των υπολοίπων εκλεγμένων Συμβούλων του συνδυασμού μας, δημιουργεί σε όλους μας νέες, αυξημένες υποχρεώσεις, για την συνέχιση του αγώνα μας, αυτή τη φορά  από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και των  Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Μεγάρων και Νέας Περάμου.

Παράλληλα, μας δημιουργεί και αυξημένες ευθύνες προς όλους τους φίλους και τα στελέχη της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, οι οποίοι περιμένουν να δουν εμάς, τους εκλεγμένους Συμβούλους, να είμαστε μπροστάρηδες στις διαδικασίες για το νοικοκύρεμα και την διαφάνεια, στον νέο, διευρυμένο Δήμο Μεγαρέων.

Γι αυτό και όλοι εμείς, οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι,  πρέπει να λειτουργήσουμε ως οργανωμένη και αποτελεσματική ομάδα, με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στα  Συμβούλια, και επιπλέον, με ιδιαίτερους ρόλους και καθήκοντα, που σύντομα θα ορίσουμε μεταξύ μας, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης των νομίμων συμφερόντων των συμπολιτών μας και της προόδου της περιοχής μας.

Τελειώνοντας, εύχομαι ολόψυχα υγεία και μακροημέρευση σε σένα και στην οικογένειά σου,  καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά σου και στον τόπο μας να πάει μπροστά!

                                                                            Μέγαρα 15 Νοεμβρίου 2010

                                                                              Με αγάπη και εκτίμηση

                                                                               Γρηγόρης Σταμούλης
                                                                               Δημοτικός Σύμβουλος
                                                                      Επικεφαλής ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.