Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε η Κατερίνα Πιπιλή ως Περιφερειακή Σύμβουλος Αττικής





ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΙΠΙΛΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 η τελετή ορκωμοσίας των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής.
Η Κατερίνα Πιπιλή ως Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Αττικής και η μοναδική εκπρόσωπος του νέου Καλλικρατικού Δήμου Μεγάρων – Ν. Περάμου στο Συμβούλιο της Περιφέρειας από τα Μέγαρα που είναι και ο τόπος καταγωγής της δήλωσε τα εξής:

 « Σαφώς και βρισκόμαστε σε μία έντονη δίνη οικονομικής και γενικότερης κρίσης. Το μήνυμα όμως που επιθυμώ να εκφράσω είναι ότι θα λειτουργήσω για το καλύτερο δυνατό όλων μας. Είναι έντονος ο ενδόμυχος στόχος για ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της Δυτικής Αττικής. Θα είμαι εμπνευστής ιδεών προόδου και κοινών επιδιώξεων όπως και θα υποστηρίξω συνάμα κάθε περιφερειακή πρωτοβουλία που σκοπό έχει  να τιμήσει την ευσυνείδητη ψήφο των πολιτών της Δυτικής Αττικής για μια καλύτερη βιωματική καθημερινότητα.
Δεν θα πρέπει να πρεσβεύσουν οι κομματικές παρωπίδες και δεν πρέπει να επικαλεστούμε τις αδυναμίες του
¨ Καλλικράτη¨, ούτως ώστε να μπορέσουμε να καταφέρουμε ότι είναι καλύτερο για τους πολίτες της Δυτικής Αττικής.»
Στην τελετή χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.Ιερώνυμος και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γ. Ραγκούσης, ο Περιφερειάρχης Αττικής
κ. Γ. Σγουρός υπό την  παρουσία πολλών Ευρωβουλευτών και Βουλευτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.